Verbazing over de vakantie van burgemeester van Aartsen neemt toe

De afgelopen weken vonden er heel veel incidenten plaats in Den Haag. Hoogtepunten: een demonstratie die gericht was tegen Israël waar heel openlijk werd gepleit voor de dood van alle joden. En dan was er de anti-Isis-demonstratie die werd belaagd door aanhangers van het Kalifaat, die gewelddadig te keer gingen. Het leidt tot onrust in de stad. Maar het gemeentebestuur laat niets van zich horen. Vermoedelijke hoofdoorzaak: burgemeester Van Aartsen is met vakantie en is (nog) niet bereid zijn vakantie te onderbreken. Politici in Den Haag verwachten dat hem dat gaat opbreken.

15 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  De aanhangers van het Kalifaat in de Haagse Schilderswijk vieren hun klinkende overwinning. Het feitelijk bestuur van de wijk is overgenomen door extremistische moslims. Geen blanke Hagenaar durft zich er nog te vertonen.

  Welwillende moslims -men zegt dat ze er zijn- houden hun mond, uit angst.
  De politie patrouilleert nog steeds in het Kalifaaat, maar durft nauwelijks de auto nog uit te komen.

  De rot in het hart van de Residentie grijpt als een veenbrand om zich heen, maar het zal Van Aartsen een zorg zijn. Hij grijpt niet in; erger nog, hij blijft vakantie vieren.

  • Dead Silence

   De huidige rechtsstaat kan niet omgaan met excessief moslimgeweld, met als gevolg dat het huidige systeem tegen de eigen burgers wordt gebruikt. De politie mag niks en als burgers actie ondernemen worden zij terecht gesteld en het geteisem kan hoogtij vieren.

   (in antwoord op Jannie Ooms)
   • Le_bon_sauvage

    Welk geweld bedoelt u precies?

    nb. Aangezien het geweldsmonopolie in ons land bij politie en leger ligt, is in feite alle geweld door andere partijen excessief. Uw kind een corrigerende tik uitdelen mag nog net, maar wordt wel afgeraden.

    (in antwoord op Dead Silence)
    • Dead Silence

     Geweld dat niet meer lang op zich laat wachten, escalatie van Schilderswijktaferelen versus het rechtvaardige geweld dat politie en leger mag gebruiken om het eerstgenoemde geweld te bestrijden. Daar is een grote onbalans in ontstaan.

     (in antwoord op Le_bon_sauvage)
     • Le_bon_sauvage

      Ah, toekomstig geweld, u heeft een glazen bol blijkbaar, mag ik die eens lenen, is handig voor invullen van de Toto.

      Dat de ME stenengooiers niet mag neerschieten zoals in Gaza, dat lijkt me wel redelijk. Maar bekijk het eens van de andere kant, de politie en ME kunnen zo vast lekker oefenen voor het echte werk. Een handjevol boze baardmannen kunnen ze toch wel aan, mag ik hopen? Feyenoord aanhangers zijn gevaarlijker.

      (in antwoord op Dead Silence)
   • WildersFanBoy

    Met het binnenhalen van de Islam, hebben we een cultuur binnen gehaald, die haaks staat op de Westerse cultuur, zoveel is onderhand in al die jaren wel bewezen. Het ooit zo tolerante Nederland was helemaal niet geschikt voor die woestijncultuur. En daar gaan we met zijn allen een hele grote prijs voor betalen, want het is voor mij wel duidelijk dat de bom in Europa nog wel es gaat barsten.

    (in antwoord op Dead Silence)
    • Dead Silence

     En die bom zal, vrees ik, uitmonden in obliteratie van een groep die momenteel rondkankert in de Westerse maatschappij.

     (in antwoord op WildersFanBoy)
 2. zo_maar

  Knullige (niet-) actie van Van Aartsen.

 3. Jan Terlouw

  Beste mensen, zijn we nu niet allemaal aan het doordraaien? We doen nog net niet alsof Den Haag is uitgeroepen tot oorlogsgebied. Ik woon al bijna mijn hele leven in Den Haag en vind het nog steeds een geweldige stad! We laten ons toch niet gek maken door een groep van 50 raddraaiers? Ze hebben afgelopen zondag veel zitten schreeuwen, er is vuurwerk afgestoken en er is met stenen gegooid. Dit gedrag lijkt op die van hooligans. En die 50 kun je zien als een sekte. Er wonen 1 mijloen moslims in NL en er hebben maar 50 de demonstratie bijgewoond. Laten we die gasten niet belangrijker maken dan het is. Ik ben wel van mening dat ze keihard aangepakt hadden moeten worden. Wat mij betreft hadden ze niet 6 maar alle 50 demonstranten moeten arresteren. Vervolgens vervolgen vanwege gevaar voor de staatsveiligheid en omdat ze bijna allemaal over een dubbele paspoort beschikken hadden ze vervolgens het land uitgezet kunnen worden. maar scheer a.u.b niet alle moslims onder 1 kam. De rest van nederlandse moslims heeft helemaal niets met dit soort raddraaiers.

  • WildersFanBoy

   Oh nee,heeft de rest van de NL-moslims niks met dit soort raddraaiers op ? En wat te denken van het feit dat bijna 75% van diezelfde NL-moslims, de Nederlandse Syriegangers ziet als helden?

   (in antwoord op Jan Terlouw)
   • Jan Terlouw

    Ah gut. Weet je wat. Geloof wat je wilt geloven. Geloof jij maar lekker in die onheilsprofetieen. Succes ermee!

    (in antwoord op WildersFanBoy)
    • WildersFanBoy

     Slaap zacht.

     (in antwoord op Jan Terlouw)
    • Dead Silence

     Ik poneer zo maar een quote van iemand, hetgeen perfect klopt met mijn waarnemingen. Dit is echt meer dan zomaar een handjevol raddraaiers.

     Tot 5% islam in een samenleving –> sociale onrust, intolerantie en bedreigingen.

     5% tot 10% islam –> vrijheid van meningsuiting wordt aangetast, oorspronkelijke bewoners weggejaagd, segregatie en politieke onrust.

     10% tot 25% islam –> verregaande onlusten en destabiliteit van de samenleving.

     25% en meer islam –> Zie Kosovo en voormalig Joegoslavië.

     50% of meer islam: Totale dictatuur, verval van wetenschap, onderwijs, gezondheidszorg en welvaart. Andersdenkenden worden vervolgd, geïsoleerd of gedood. Zie Saoedi-Arabië, Iran, Pakistan etc.

     En zo gaat het op de hele wereldbol, overal waar de islam als sprinkhaan neerstrijkt gaan hele samenlevingen kapot.

     (in antwoord op Jan Terlouw)
 4. Le_bon_sauvage

  Het domste wat je kan doen is je eigen rechtsstatelijke principes veranderen voor die paar van het padje geraakte pubers die wanhopig een baard kweken om zichzelf te overtuigen dat het echte mannen zijn.

  Die lui, net als ISIS, zijn puur uit op confrontatie. Hoe meer confrontatie, des te meer twijfelaars en andere gefrustreerden aan hun kant komen. Niet aan meewerken dus. Laat ze roepen, dan weet je ten minste wie het zijn. Kalm blijven, maar wel die lui ontmaskeren, letterlijk en figuurlijk.

  Helaas reageert men in Nederland steeds vaker panisch, onder aanvoering van de bange burger die vanuit zijn veilige coconnetje via internet de boze buitenwereld op hem af ziet komen. Van Aartsen is weliswaar van het regenten type, maar wat men hem hier kwalijk neemt is overtrokken.

Reacties niet toegestaan