Opmerkelijk: Abbas en Netanyahu lopen mee in Parijs

De Palestijnse president Mahmoud Abbas en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu reizen allebei naar Parijs om daar deel te nemen aan de mars ter nagedachtenis van de slachtoffers van de terreuracties van afgelopen week. Vermoedelijk zullen de twee onder leiding van de Franse president Hollande een gesprek hebben over het vastgelopen vredesoverleg

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  De kaartjes zijn goedkoper vandaag met de Thalys.
  Allen daarheen !!!

 2. vandehoedenderand

  Dom dat die socialisten het FN uitsluiten. Dan wil je eenheid uitstralen en dan sluit je één van de grootste partijen uit. Ik heb weinig tot niets met het FN, maar ze zijn daar niet allemaal zoals vader Le Pen.

  Nu ja, socialisten en domme dingen doen. Dat is bijna synoniem.

  Hopelijk gaat alles goed vandaag en komt er ooit nog eens iets goeds voort uit dit drama.

 3. Burgermans

  De wereld moet één vuist maken tegen de dagelijkse islamitische terreur en Jodenhaat. Wat die Abbas daar te zoeken heeft is mij een raadsel maar misschien heeft hij het licht gezien en de islam de rug toegekeerd.

 4. Koper

  Het meest opmerkelijke is dat er nog een paar van die media-onderdrukkers ook ineens “Charlie” zijn.

 5. Malky

  Een mars der schijnheiligen werkt al erg goed, maar wat nog beter werkt is gekleurde armbandjes.

 6. Dead Silence

  President al-Sisi van Egypte is een wijs man in mijn optiek en heeft geen goed woord over voor de manier waarop veel moslims hun religie beleven. Hij wijdt dat voor een groot deel aan islamitische geleerden.

  “Is it possible that 1.6 billion people (Muslims worldwide) should want to kill the rest of the world’s population—that is, 7 billion people—so that they themselves may live?” he asked. “Impossible.”

  Bron: http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/egyptische-president-al-sisi-eist-revolutie-islam/

 7. Meneer Dick

  Het is nu een uitgelezen moment voor Israël om die Abbas te arresteren en te vervolgen wegens misdaden tegen Israëliërs. Op dit moment is de stemming en het draagvlak optimaal.

Reacties niet toegestaan