Isis gooit ook homo’s van hoge gebouwen

Toen Mohammed leefde waren er amper hoge gebouwen. Toch heeft bij extreme moslims het idee postgevat dat homo's met de dood bestraft moeten worden door hen van een flat te gooien. Isis brengt dat idee nu in de praktijk in het gebied dat zij controleren. En Isis is er trots op: de organisatie heeft foto's gepubliceerd waarop te zien is dat ze het doen. Boven een van de minst onaangename uit die serie. Onder: een enthousiaste menigte gelovigen staat onder aan het gebouw te wachten 24C3CBE000000578-2914785-Baying_A_large_all_male_mob_waits_in_the_square_100_feet_below_t-m-2_1421521502944

38 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. DoubleUC

  Asscher steunt de moslims. Volgens hem ‘horen moslims bij Nederland’. Gelukkig voor Asscher hebben wij wél hoge gebouwen, zoals het welbekende ‘torentje’. Nu hij onze Nederlandse normen en waarden toch aan het verkwanselen is… en hij zijn kont daar al in heeft zitten, is het misschien een geweldig idee dat hij het torentje aan zijn moslimvrienden beschikbaar stelt om Nederlandse homo’s dood te gooien.

 2. Windows 8

  Voor een spotprent komen ze op straat en zijn hun tenen zo lang dat de hakken nog in de zandbak staan maar over dit blijft het oorverdovend stil.

 3. Rotsje71

  Net als in onze Europese vroegere tijden: altijd weer een leuk dagje uit met de kids, zo’n executie bijwonen. Educatief en spanning en sensatie. (sarcastische ondertoon). Ontzettend triest dat dit gebeurd en helaas niet voorbehouden aan het Verre Oosten (ik noem een Oost-Europa en Wit-Rusland)

  Even reagerend op Double UC: je wil niet weten hoeveel streng-religieuze ‘cultuureigene’ christenen tegen homoseksualiteit zijn en wat voor uitgesproken meningen daar onder heersen. Geen haar beter dan om het even welke andere religie (dus ook sommige moslims), net als er gelukkig genoeg moslims zijn die wel in staat zijn om hun gezonde verstand te gebruiken en vanuit liefde naar hun medemens kunnen kijken. Laten wij dat dan ook doen en niet vanuit angst (gezaaid door een aantal gestoorde lui onder invloed van machtige religieuze leiders gesponsord door geldschieters met verborgen agenda’s) al onze medemensen over dezelfde kam scheren puur op basis van hun religie/afkomst. Dat maakt ons namelijk niets beter.

  • Albert Bakker

   Mwah, ik denk dat het zelfs de cultuur-eigen christenen die uitgesproken tegen homoseksualiteit zijn, hoe debiel ook, wel aardig beter maakt dan deze weerzinwekkende moslimdebielen dat ze geen beelden de wereld in sturen over homo’s die van de Domtoren, de Euromast of zelfs van het dak van een boerderij in Staphorst worden afgekwakt.

   Als er een kam groot genoeg is om ze er beide overheen te scheren, vrees ik dat het scheren zelf in de ruimte moet plaatsvinden.

   (in antwoord op Rotsje71)
 4. Burgermans

  Wat een afschuwelijk, barbaars geloof is de islam toch. De Heer Wilders mag dan een rare snuiter zijn, wat de islam betreft heeft de oppositieleider van Nederland volkomen gelijk.

  • Jeroen

   Hahahahaha! Hoe vaker, hoe leuker!

   (in antwoord op Burgermans)
  • Haky

   Hey burgerhouse, isis is een opgerichte
   Terreur groep door de Westerse landen zoals korrupte Belgie,achterbakse Holland,hitler duitsland,rassistische denemarken,noorwegen,zwitserland,
   Frankrijk en de rest als Kindermoordenaars Israel,Eerste atoombom gebruikte Amerika en de rest die ik vergeten heb kijk eerst Wat jullie de moslims Hebben aangedaan praat dan over ons.
   Jullie zijn zulk domme mensen die alles geloven zoals de Fake aanslag van 11 September waar absoluut geen aanslag was met een vliegtuig door de moslims.
   Het was een aanslag van de Amerikanen zelf om een reden te vinden om Irak binnen te vallen en leeg te plunderen

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    Haky, de islam is een gewelddadige en onverdraagzame ideologie die dood en verderf zaait, wees wijs en keer deze doodcultus de rug toe voordat ook jij een terrorist wordt.

    (in antwoord op Haky)
    • Haky

     Burgermans.
     Luister ik weet Heel goed voor welk religie ik moet Kiezen je moet over de Islam gaan praten wanneer je meer over ons weet.
     Blijkbaar heb je mijn antwoord niet gelezen isis zijn Terroristen geen Moslems dat is een organisatie die de Vs en de joden Hebben opgericht en de Rest.
     Ik raad jou aan een boek over de Islam of de heilige Koran uit te lenen. En dan pas over de Islam te praten. Wij hebben niets tegen homo’s we leven in een demokratische wereld (niet Overal). Wij Moslems zijn geen Terroristen bekijk alles objektief niet subjectief

     (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Je houdt jezelf voor de gek: in elk moslimland heerst corruptie, terreur en onderdrukking. In geen enkel moslimland hebben Joden, homo’s en vrouwen dezelfde rechten als anderen.

      (in antwoord op Haky)
     • Haky

      Echt waar hahahhahah laat me niet lachen jullie zijn een stelletje armzalige mensen die geen cultuur hebben en genoeg kindermisbruikers hebben en die na een paar weken weer op vrije voet komen. Praat niet over mijn cultuur en geloof jij moet ons respekteren….

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Het bewijs ligt voor je neus:
      Islam: oorlog, terreur, onderdrukking, armoede, corruptie
      Christendom: verdraagzaamheid, vrede, welvaart, mensenrechten

      Hoeveel meer bewijs moet je nog hebben dat de islam een valse leer?

      (in antwoord op Haky)
     • Haky

      Hey burgermans geloven jullie in christendom in eens hebben jullie ook een geloof?! Jullie zijn kinderneukers en oorlog zaaiers door jullie en de kindermoordenaars joden is er geen vrede op aarde .
      Vertel mij geen lariefarie jullie zijn gewoon zielig ik denk ook dat jij een rascist bent dus je hoeft niets
      Te schrijven ik antwoord sowieso niet Meer op jou bullshit.
      Vergeet niet wij moslims worden Met de dag groter en sterker ik denk dat jullie een beetje jaloers zijn He dombo hahhahahaha??!!!!

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Schelden doet geen pijn, Haky. Kijk naar de feiten:

      Islam: geweld, onderdrukking, corruptie, barbarij
      Christendom: mensenrechten, vrede, welvaart, beschaving

      Keer de islam de rug toe anders eindig je nog als de gebroeders Kouachi.

      (in antwoord op Haky)
     • Haky

      Luister burgermans keer jij de christendom je rug toe en treed toe bij ons dan ben je op juiste weg jullie bijbel is misschien 100 maal veranderd met welk argument of welk bewijs of welk wonder kan je mij beeindrukken met niets absoluut niets….
      Ga naar jullie priesters en paters die vertellen jullie hoe jullie kinderen misbruiken dat kunnen julie goed hoort bij jullie geloof! Voor de laatste keer Zulke Mensen zijn terroristen geen Moslems !!!!!!!!!!!!!
      Dit is de laatste keer Dat ik jou antwoord doeiiii

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Je weet zelf ook wel dat dat verzinsels van jaloerse moslims.

      Je herkent een boom aan zijn vruchten. De vruchten van het Christendom zijn verdraagzaamheid, welvaart, vrede. De vruchten van de islam zijn oorlog, terreur, intolerantie. Waar kies jij voor, Haky?

      (in antwoord op Haky)
     • RP Geniet

      Ik bespeur in jouw argumentatie weinig respect voor het land wat jou gratis geld, gesubsidieerd bewoning en gratis scholing heeft gegeven, of nog geeft.
      Vraag mij af waarom jij überhaupt in MIJN Nederland woont als je zoveel commentaar op ons hebt, dom van mij het gratis geld natuurlijk is je enige motivatie om hier te blijven.

      (in antwoord op Haky)
     • Haky

      Hey rp wat weet jij over mij hou gewoon je bakkes of ik in een sociale woning woon of niet hoe weet jij dat. Ik ben 36 jaar sinds ik 16 ben ben ik aan het werken sinds 8 jaar ben ik zelfstandig ik heb 10 mensen in dienst ik betaal genoeg belastingen en ook meer dan jou denk ik dus gewoon je smoel houden.
      Ik woon niet in Holland maar in
      apenland Belgien, we hebben echt genoeg van jullie gezeur Alleen maar aan Het janken zijn jullie belasting dit en buitenlanders dat wawawawawa
      ……. Hey geloof mij wij hebben onze ouders en nu onze generatie en daarna onze kinderen hebben jullie vuile werk gedaan en doen het nog steeds ,wij hebben niets gratis gekregen we hebben er hard voor gewerkt
      En we willen ons recht hebben.
      Dus voor je iets schrijft denk een beetje na ok hahahhahah

      (in antwoord op RP Geniet)
 5. Robin

  Elke religidioot is te ontmaskeren door hem of haar te vragen wat ze van homoseksualiteit vinden. Doe maar eens, zelfs de zelfverklaarde “tolerante” relibielen vallen dan door de mand.

  • VonRichthoven456353022260

   Dit is inderdaad ziek gedrag.

   (in antwoord op Robin)
   • Robin

    Nou, wat religie betreft, een pot nat. En dan de rest, ik zeg DOEN!!! Wilt U iets van mij drinken?

    (in antwoord op VonRichthoven456353022260)
    • VonRichthoven456353022260

     Oke dan,

     Komt mijn volgende vraag;
     Ik speel even de advocaat van de duivel 🙂

     U meent wellicht dat er geen god of objectieve moraal bestaat?
     Dan is alles wat men “moraal” noemt iets wat door mensen bedacht is.
     Wat geeft u dan het recht om tegen religie en om voor de rest te zijn?
     Is nog iets van een absoluut objectief eik-punt waaraan we opvattingen en bijbehorende moraal aan kunnen afmeten?
     Of zijn mensen hun overtuiging inclusief bijbehorende moraal slechts een kwestie van smaak?
     Mocht dit zo zijn, dan heeft u geen recht van spreken op deze wijze , puur omdat het slechts uw smaak is en omdat wij het hier in het westen zaken zo zien als dat wij willen, maar dat dat elders toch anders ligt.
     Mocht u wel van mening zijn dat er een absolute moraal bestaat, dan is mijn vraag , waarom zijn wij hier ooit van af gestapt dan?
     En waarom bv zaken als leven, ongeboren leven, de huwelijksrelatie exclusief tussen man/vrouw wel overboord gooien en bv zaken als niet liegen, niet stelen, niet stelen niet moorden ,etc niet overboord gooien?

     Als mensen hun eigen overtuiging of moraal tot de waarheid of hoogste goed willen verheffen als zijnde een absolute moraal begaat men een fout.
     Daar waar men er een geheel eigen overtuiging en moraal op nahoudt kan men dit dan ook niet laten opgaan voor mensen die het anders zien.
     Wat dan nog wel gebeurt is dat men hierbij leunt op een grotere menigte om enige autoriteit te verkrijgen voor morele standpunten.

     Religieuzen geloven bv in een god en een boek, en zijn in de regel tegen genoemde zaken, maar dat is dan een verschil van opvatting waar tov de niet religieuzen die dan weer voor zijn.
     Hoe dan ook, tenzij u meent dat uw opvattingen inclusief moraal het hoogste goed zijn en losstaan van tijd, historie en zelf boven de mensen staat , blijft het een persoonlijke kwestie van smaak.

     En dat gezegd hebbende heeft u dus niet meer recht om tegen religieuzen met hun opvattingen over genoemde zaken te zijn als dat zij het recht hebben om tegen niet religieuzen en hun opvattingen te zijn.
     Mocht een meer progressieve opvatting qua moraal slechts een zaak van zogenoemd cognitieve evolutie zijn ,dan komt weer de vraag waarom dat dan niet opgaat voor mensen die conservatief zijn in de opvattingen, lopen zij dan achter qua cognitieve evolutie?

     Vertel eens, waarop baseert u uw opvattingen?
     Zijn dezen echt hoger goed of gewoon uw mening?
     Als beide groepen er slechts een persoonlijke afhankelijke moraal op na houden kan de een de ander niets verwijten, daar het puur een kwestie van smaak blijft.

     (in antwoord op Robin)
     • Robin

      U gebruikt en verward zo veel verschillende filosofische principes en ideeën dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Ik zal op de eerste drie vragen antwoorden en daarmee geef ik volgens mij antwoord op elke andere vraag die U stelde.

      1. U meent dus wellicht dat er geen god of objectieve moraal bestaat? – Ja.
      2. Dan is dus alles wat men “moraal” noemt iets wat door mensen bedacht is. – Ja.
      3. Wat geeft u dan het recht om tegen religie en om voor de rest te zijn? – De vrijheid om te denken en te zeggen wat ik wil.

      Pinot komt er aan. Proost

      (in antwoord op VonRichthoven456353022260)
     • VonRichthoven456353022260

      Ik denk dat het met die verwarring wel losloopt, doch ben ik wellicht iets te uitgebreid te werk gegaan.

      Om kort te zijn , de basis vanwaaruit u dus meent te handelen is dus puur subjectief en hierdoor slechts uw mening.

      Meer dan dit is er niet van te maken, daar moraal dus uit de mens zelf komt en dus overal verschilt is het moeilijk te bepalen wat wel en wat niet in door de beugel kan.
      Op deze manier blijft moraal slechts een opinie, en is er dus geen reden om te aan te nemen dat wat u of een andere denkt het juiste is.

      Het kan voldoen met; dat is hun mening.

      Dank voor de Pinot!

      (in antwoord op Robin)
     • Robin

      Ik ben het met U eens. Fijne dag.

      (in antwoord op VonRichthoven456353022260)
 6. AT

  Toen Mohammed leefde waren er ook geen explosieven. Toch maken extremistische moslims hier gretig gebruik van in naam van machtige Mo.

 7. Bram

  53 procent van de Nederlandse moslims zegt homoseksualiteit iets verkeerds
  te vinden.Dat staat in een rapport van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).Daaruit blijkt ook dat driekwart van de moslims het een probleem vindt
  als hun kind een partner zou hebben van hetzelfde geslacht.

 8. Bertje Waerheyt

  Hoe je het wendt of hoe je het keert. Iedereen weet, ook de grote Nederlandse bek van de bangerik en laaggeschoolde schreeuwers, dat dit niets met de Islam te maken heeft. Het is net als bij de Rooms Katholieke Kerk destijds, waar de Inquisitie op even grote schaal moordde, verkrachtte, martelde, mensen uit elkaar trok met paarden, vol goot met kokend goud en lood, levend in het vuur gooide of levend in stukken sneed. Het had NIETS met het CHRISTENDOM te maken NIETS!!!! Hoppa de Kruisvaarders er tegenaan…zelfde verhaal. Het had t maken met het INSTITUUT dat het culturele geloof van al die mensen naar zich toetrok als MACHTSMIDDEL. En wees neutraal eerlijk en jij hoe de Roomse kerk door de eeuwen heen zich heeft gevestigd ook door financiële uitbuiting. De ” Aflaat” A

  ls je je blauw betaalde kwam je in de hemel. Wel dan lijkt de belastingsdienst ook wel een kerk onderhand, samen met Justitie. Organen die VERTICAAL worden opgezet om een levenssituatie of overtuiging naar de hand te zetten om persoonlijke redenen, gewin en door een zich zelf versterkende waanzin…dat heeft met het INSTITUUT op zich te maken. En niets met het geloof. Het geloof is horizontaal georiënteerd door en voor mensen en het misbruik verticaal.

  Pilaren van onderdrukking persen al het goede eruit en stel de vraag eens . Willen de echte moslims dit die net als u en ik sociaal en vriendelijk leven?? Need at willen ze niet, ze zijn ook bang voor deze geestelijk gestoorden waar 54 5 een psychiatrische achtergrond heeft en er zelfs een dikke volgevreten narcistische Duister zonder zit. Een vetgevreten donut stinkend uit al zijn gaten.

  Het zijn bepaalde mensen die “het geloof” misbruiken en stelen om hun geesteszieke ideeen door te voeren en zich ongeremd uit te kunnen leven. Dat heet sociopathie met narcisme en vanwege het revolteerden karakter psychopathie. DAT zijn de Isis-figuren, net als de leiders binnen de kerk die op grote schaal over de hele wereld moordden, massa’s jongetjes verkrachtten en vermoordden, roven en stalen en alles wat ze JOU verboden (kijk naar die ISIS) dat flikte ze ZELF lekker wel.

  Dus hou op met dat laaggeschoolde gejank. Uitheeft nIETS met geloof te maken dit heeft te maken met geestelijk gestoorden die soortgenoten vonden, net als hooligans en motorbendes, om zich lekker uit te leven. Homos gooien ze nu ook van gebouwen Zich zelf verstrekkende waanzin heet dit. Maar heel bekend is dat veel van dit geloofsidioten bij elkaar aan het piemeltje zit.

  Vredespijpen heet dat..En als ze betrapt worden piepen ze” JE SUIS DE LUL”
  Zo en geef de normale, vriendelijke, hardwerkende, vaderlijk en moederlijke MENS die volgens de regels van de Islam leeft nu maar eens een koppie thee en haal de Joodse buurman en buurvrouw er ook bij. Of moeten we eerst weer in het Achterhuis van Anne terecht komen voor we weten dat het toch wel gezellig is? Ze gaan d naam van ISIS veranderen..waswas 🙂

  Dus mensen ken je geschiedenis en dan hoef je door gewauwel en geschreeuw de zaak niet nog erger te maken dan hij is..

  • D.

   De Islam is de “art of war” versie van de bijbel. Het bevat als enige
   religie regels om de Islam de grootste van de wereld te laten worden
   doordat er geen leegloop is toegestaan op straffe van de dood. Liegen
   voor het geloof is toegestaan. Je alleen met een Moslima mag trouwen als
   je zelf ook moslim wordt, mannen mogen wel niet moslima’s trouwen want haar kinderen zijn wel automatisch moslim.
   Het is toegestaan om ongelovigen om de tuin
   te leiden.
   Dus naast de mooie vrome verhalen, ook verzen speciaal om extremisten te kanaliseren ten gunste van de Islam.

   Met 700 jaar achterstand, nu al de grootste geloofsgroep (soennieten) ter wereld.

   En hebben de katholieken dus ingehaald in Nederlandse steden.
   http://www.rtlnieuws.nl/n(…)en-haag-en-amsterdam

   Het
   gevaar is dat de Islam het hardste groeit en de Koran zelf ook aangeeft
   dat het voor werelddominantie gaat. Uiteindelijk als je de lijn
   doortrekt zal alles uiteindelijk Islam zijn.
   De vredelievende Moslim wordt voor de gek gehouden omdat er in de Koran staat: gij zult niet doden.

   Iemand vermoorden staat gelijk aan het vermoorden als een van ons.

   En
   aan de andere kant kunnen de extremisten de Islam verspreiden met
   geweld door de vele gewelddadige verzen wat te doen met ongelovigen.

   Zowel
   de vrome als de extremisten kunnen hun ei kwijt in de Islam. Maar er is
   maar 1 doel. Het is allemaal ten gunste van de Islam om de Islam de
   grootste te laten worden. Elk geloof kent groei en leegloop. Maar een
   Moslim blijf je volgens het woord van Allah tot je dood en anders moet
   je dood.

   In tijden van oorlog of vrede, de Islam is het meest effectieve geloof om de grootste te worden in de wereld.
   Goedschiks danwel kwaadschiks…

   (in antwoord op Bertje Waerheyt)
 9. Arendsoog

  Ik wil niet weten, wat er met die twee mannen op het schavot gaat gebeuren.

  Waarom moesten al die dictators van het toneel verdwijn, zij regeerden niet voor niets met harde hand, het enige nadeel was, dat die onderdrukten deze kant op kwamen, en het Europese knuffel en tolerantie belijd zwaar misbruiken.
  Het is geen geloof, het is een levensgevaarlijke sekte.

 10. RP Geniet

  Een optie om tijdelijk teruggekeerde IS aanhangers die hier zijn om een aanslag te beramen of verder te gaan met hun criminele bezigheden van voor hun vertrek hetzelfde te laten ervaren?.

 11. Jaap

  Heeft niets met de islam te maken mensen, het is een zionistisch complot en Israël heeft IS gemaakt. Althans er zijn hier mensen die dit zonder schaamte beweren. Wat een dommigheid om dit te geloven.

 12. Kia Slim

  Ik ben een particuliere geldschieter, i bieden lening tegen 3% dit
  is een legitiem bedrijf met eer en verschil we zijn klaar om u te
  helpen in elke financiële probleem dat je bent we bieden alle soorten
  van de lening dus als je geïnteresseerd bent in deze lening aanbieding
  zijn vriendelijk contact met ons op onze e-mail:
  wagner_firm1@blumail.org

 13. Kia Slim

  Ik ben een particuliere geldschieter, i bieden lening tegen 3% dit
  is een legitiem bedrijf met eer en verschil we zijn klaar om u te
  helpen in elke financiële probleem dat je bent we bieden alle soorten
  van de lening dus als je geïnteresseerd bent in deze lening aanbieding
  zijn vriendelijk contact met ons op onze e-mail:
  wagner_firm1@blumail.org

 14. Maxov Max

  Islam,een ‘religie’ van terreur en dood!…https://zlj13051967.wordpress.com/2015/12/29/islameen-religie-van-terreur-en-dood/

 15. Obrien Jackson

  Het jy besigheid / konsolidasie lening nodig het? Indien ja asb kom terug na ons privaat net op hierdie e-pos: apex_credunion@live.com
  naam:
  Leningsbedrag:
  duur:
  land:
  Tel:
  paspoort:
  E-pos ons privaat via e-pos: apex_credunion@live.com

Reacties niet toegestaan