Nederland is in alle opzichten één van de allerbeste landen ooit

Nooit was er zoveel welvaart en welzijn op de aarde als in deze eeuw. En op die ongekend rijke aarde zijn er een paar stukjes die weer uitsteken boven het gemiddelde. Nederland is zo'n stukje. De prosperity-index rekent een aantal factoren mee om te berekenen in welk land het het best gaat. Niet alleen de economie telt mee, maar ook het onderwijs, de gezondheidszorg, de veiligheid. image-25-big   En van alle landen op aarde behoort Nederland tot de allerbeste landen. Achtste staan we Schermafbeelding 2015-11-08 om 09.30.09 Schermafbeelding 2015-11-08 om 09.30.39

Bron(nen):   Prosperity.com      

19 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Floris Vrijdag

  Wilders heeft gelijk: dit land is helemaal naar de kloten. Alleen Noorwegen, Zwitserland, Denemarken, Nieuw Zeeland, Zweden, Canada en Australië doen het nog slechter. Zie je wel: één groot Islamitisch complot.

  • AT

   Ik zou het houden bij een links elitair complot om ons land ten gronde te richten. Waarom weet niemand, maar er zijn donkere, klassieke muziek luisterende, krachten in Den Haag die het gemunt hebben op ‘de gewone man’. Naar het schijnt wil men zich terugtrekken achter de Grachtengordel en de rest van Europa actief helpen islamiseren.

   (in antwoord op Floris Vrijdag)
 2. Motto

  Laat Nederland er alles aan doen om deze positie te behouden. Te beginnen met het buiten de deur houden van lui die hier alleen komen om te halen.

  • AT

   En laten we deze positie nu hebben terwijl we al jaren vluchtelingen opnemen en immigranten uit allerlei (ook onderontwikkelde) delen van de wereld hier naartoe komen. Er is blijkbaar geen noodzaak om omwille van onze welvaart tov de rest van de wereld de grenzen te sluiten.

   (in antwoord op Motto)
   • Motto

    Uiterst kromme ‘conclusie’ en er staat niet “tov de rest van de wereld” maar “lui die hier alleen komen om te halen”.
    Iedere hele emmer kan overlopen door de laatste druppel en misschien had NL wel hoger gestaan zonder al die gelukszoekers.

    (in antwoord op AT)
    • AT

     En hoe hoog wil je staan? Hoe goed wil je het hebben voordat je anderen iets gunt? Wie zijn die ‘lui die komen halen’?

     Er is bij grenzen niet zoiets als half open. Je hebt open grenzen of je sluit ze en controleert de rest van de wereld die binnen wil komen. En overigens; toen we nog gesloten grenzen hadden kwamen er net zo goed immigranten binnen die niet aan de bak kwamen.

     (in antwoord op Motto)
     • Motto

      Het is geen kwestie van iemand iets wel of niet gunnen en een grens kan ook figuurlijk dicht. We kunnen alle ellende in de wereld nu eenmaal niet oplossen door iedereen hier binnen te halen. Dat is de kwestie. Daarnaast is NL al zwaar overbevolkt en zijn we inmiddels miljarden kwijt aan die grap terwijl er nog steeds armoe en zorgbehoefte is onder een deel van de autochtone bevolking. En dan laat ik het feit dat islam niet thuis hoort in een westerse democratie nog maar even buiten beschouwing. We krijgen nog heel wat te stellen met het volk dat nu instroomt terwijl we dat al hadden met de instroom van de laatste decennia.

      (in antwoord op AT)
 3. Burgermans

  The West is the best!

 4. jantje

  Over 2 jaar staan 6 van de 10 landen niet meer bij de eerste 10. Alleen Zwitserland, Canada, Nieuw Zeeland en Australië staan er dan nog in. Europa heeft zichzelf dan afgeschaft.

 5. Vogelbeest

  Helaas zal een hele berg gut-menschen dit soort lijstjes gebruiken als bewijs dat we iedereen die het minder heeft op onze kosten uit hun zelf-gecreëerde permanente dal moeten trekken.

 6. Twan

  Haha wat een zeeer leugenachtig lijstje, propaganda ten top: Zweden: the rape capital of Europe! Noorwegen en Denemarken: rijk, maar veel, heel veel problemen door vluchtelingen, Zwitserland is door de vluchtelingen totaal ontwricht en Nederland: tja…..

  • AT

   Ja hoor, het is totale chaos in Zweden en Denemarken vergeleken bij de rest van de wereld…

   En les één in statistiek: het verkrachtingscijfer in Zweden is eerder een indicatie van emancipatie en het serieus nemen van aangiften dan van hoeveelheid verkrachtingen tov andere landen. Niets is zo onbetrouwbaar als criminaliteitscijfers aangezien het maar helemaal afhangt van wat en hoe wordt gerapporteerd. Het cijfer in Zweden is hoger dan in Saudi Arabië. Denk jij werkelijk dat dit de waarheid reflecteert? Werkelijk?

   (in antwoord op Twan)
   • jandan

    met die eerste twee woorden van je laatste zin vraag je wel heel veel van die twan…

    (in antwoord op AT)
   • quikfit

    Verkrachtingen…hoofdzakelijk uitgevoerd door gefrustreerde moslims die niet met de westerse levensstijl kunnen omgaan…

    (in antwoord op AT)
  • quikfit

   😉

   (in antwoord op Twan)
 7. quikfit

  Ze kunnen beter onderzoeken hoe hard het achteruit gaat…sinds de €USSR…
  ”een-van-de-allerbeste-landen” zegt niets….als de rest ook hardhollend achteruitgaat!?

  • Jaap Aap

   Goh, we hebben je gemist met je vreselijk originele referentie naar de EU met je zo vreselijk gevatte €USSR.

   Lang op vakantie geweest? In ieder geval, blij dat je weer terug bent. Kunnen we vast weer uitzien naar hetzelfde riedeltje waarbij alles de schuld is van allochtonen en de EU.

   (in antwoord op quikfit)
 8. Birdy

  Daarom zijn er bijna 1 miljoen mensen aan de antidepressiva! Materieel zit het wel goed maar tussen de oren is een héél ander verhaal..

Reacties niet toegestaan