Verpleegster pleegt zelfmoord na koninklijke grap

De Londense verpleegster die eerder deze week het slachtoffer was van een neptelefoontje van 'Koningin Elizabeth' heeft zelfmoord gepleegd. Het leek een ongelofelijke grap maar 't gebeurde echt. Een Australische radio-journalist belt met het ziekenhuis waar de zwangere Kate Middleton ligt. De journalist imiteert de stem van de Britse koningin die informeert naar 'Kate my granddaughter' en wordt doorverbonden naar de afdeling waar de vrouw van prins William ligt en krijgt informatie over de toestand van Kate. Het is verbazend dat de verpleegster erin trapt: Kate is helemaal niet de kleindochter van de koningin en de (Australische) imitatie van de koninklijke stem was niet best. De geluidsopname ging de wereld over. De verpleegster die in de grap van de journalisten trapte werd vrijdag dood gevonden. Alles wijst op een zelfmoord. Hier is een deel van het telefoongesprek te horen:

Bron(nen):   FOXnews  CBS  MSNBC  

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. wezijnniethetzelfde

    Goede opvang in het ” stiff upper lip” hospitaal in Londen voor de nurse. Met de nek aangekeken, wel opgeleid etc. Schaamte en schuld in onverdraagelijk als je iets hebt verkeerd gedaan Een “boertige” grap uit voormalig gevangenkamp van Engeland

  2. Bert Schimmel

    En dat was dan weer het zeer deskundig commentaar van een bureaustoel deskundige, waarvan we er zoveel hebben in Nederland.

  3. janneke123

    Wat in en in triest. Was dit wellicht de spreekwoordelijke druppel.

Reacties niet toegestaan