Video: Zeuren over discriminatie

De strijd tegen discriminatie heeft een nieuw hoogtepunt, of moeten we zeggen dieptepunt, bereikt met het nieuwste filmpje van de anti-discriminatiebureaus. Te zien is hoe mensen uit verschillende minderheidsgroeperingen met een soort masker de straat op gaan, want tja, als ze zichzelf zijn, worden ze om de haverklap onheus bejegend.
"Discriminatie, je kunt er niet gezoek over zeiken," is het commentaar van blogger Bert Brussen, die ook haarfijn uitlegt waarom aan het filmpje afsluit met beelden van een mongool - dat is iemand met het Syndroom van Down - die zijn masker afdoet op het moment dat hij veilig op kantoor arriveert. De suggestie is natuurlijk dat de overheid zich zorgen maakt over alle vormen van discriminatie, terwijl 'we allemaal weten waar het echt over gaat', en dat zijn allochtonen. Die hebben immers echt last van discriminatie.
Het commentaar van Brussen: "In werkelijkheid heeft niemand veel last van discriminatie, maar de slachtoffer en subsidiecultuur zal en moet in stand worden gehouden. Ook als je vindt dat er niet gediscrimineerd wordt, zal de overheid het door je strot rammen."
Even verderop: "Als je wilt weten hoe clubs als GroenLinks en PvdA hun greep op de maatschappij vast weten te houden dan is dat door middel van deze anti-discriminatie. Want vergeet niet: als je als allochtoon gekwetst wordt door een cartoon, kun je zo’n bureau bellen en wordt de cartoonist opgepakt. Als je als allochtoon meent te weinig geld te hebben, geen woning, geen werk of gewoon vindt dat mensen onaardig tegen je doen terwijl je alleen maar “kankerkaaskop” zegt tegen je buurman, kun je zo’n bureau bellen en krijg je alles in je schoot geworpen. Als je als links type of allochtoon meent dat ik dit niet mag schrijven, kun je zo’n bureau bellen en dan gaan ze daar wat aan doen, al was het maar door beledigen nog meer strafbaar te stellen."

Bron(nen):   Bert Brussen  Youtube