Ook Scientology komt Haïti te hulp…

Iedereen maar dan ook iedereen zet zijn beste beentje voor om de nood op Haïti te ledigen. Zelfzuchtige artiesten doen mee, topsporters zijn in de weer, politici hangen aan de telefoon in de hoop op een gift en natuurlijk zijn ook de kerken van de partij. 
Onder de vele genootschappen die Gods woord verbreiden, hebben we ook de Church of Scientology en zelfs dit bijzondere genootschap is nu op Haïti gearriveerd. Met een hoogst opmerkelijke methode om slachtoffers bij te staan en te redden van de dood. 
In gele t-shirts met daarop hun logo gaan de volgelingen van Ron Hubbard over het eiland en zij raken slachtoffers van de aarbeving aan. En door deze 'power of touch' gaat het dan opeens een stuk beter met de mensen daar; in hun zenuwgestel valt alles weer op z'n plaats en aldus voltrekt zich de genezing. 
"Door zo'n plotselinge aardschok gaat heel veel energie verloren," aldus een lid van Scientology, "en met onze methode die 'assist' heet brengen wij het zenuwstelsel weer op orde." 
De methode schijnt, nog steeds volgens de leden van Scientology, verbluffend goed te werken. Door deze werkwijze kon zelfs voorkomen worden dat iemands benen moesten worden geamputeerd.
Een enkele Amerikaanse arts die op het eiland rondloopt, kan zijn scepsis over deze wondergeneeswijze niet verbergen. Moet hij zelf weten. Anderen, de sekteleden zelf, zijn namelijk erg enthousiast over wat Scientology op Haïti te weeg brengt. 

Bron(nen):   Breitbart