Vrouwen zijn het leukst in de zomer

Voor degene die van vrouwen houdt, is de zomer een verademing. Als de zon maar krachtig genoeg is, komen veel vrouwen met hun zomergarderobe voor de dag en dan zul je nog eens wat zien. 

In The Daily Telegraph beschrijft Stephen Armstong de sensaties die de zomer bij een man teweeg kunnen brengen. 'The sun is out and the girls are in bloom,' heet zijn column. 

Het zijn de vrouwen die er als gebruikelijk weer het meeste werk van maken om zo goed als maar mogelijk voor de dag te komen. Volgens een poll wordt 29 procent van de mannen in het verkeer bij zomerdag afgeleid door passerende vrouwen, een levensgevaarlijke situatie. Vrouwen daarenten overkomt dit slechts in 3 procent van de gevallen. 

Het zou mannen daarom sieren als ze de vrouwen die het verdienen een compliment maken het hun voorkomen. Waarbij behoedzaamheid is aanbevolen, want een goedbedoelde opmerking kan makkelijk verkeerd uitpakken. 

Verder viel het ons op - op dit moment ver weggestopt op het Franse platteland - dat de schets van Armstrong wel heel erg betrekking heeft op stedelijke woongebieden. Want op dit soort afgelegen plekken hoeft geen enkele man bang te zijn voor ook maar enige afleiding als hierboven beschreven.

Bron(nen):   The Daily Telegraph