‘Elke jood die ik ken heeft Parijs verlaten of onderzoekt hoe hij dat kan doen.’

‘Elke jood die ik ken heeft Parijs verlaten of onderzoekt hoe hij dat kan doen.’ Dat schrijft Stephen Pollard, de uitgever van de Jewish Chronicle. Pollard is van Groot-Brittannië’s meest invloedrijke joodse journalisten.

Pollard zegt in de Britse krant Daily Mail dat het geen toeval was dat islamitische terroristen vrijdag een joodse supermarkt als doelwit uitkozen.

Volgens Pollard telde Parijs 18 maanden geleden nog 500.000 joodse inwoners, daarmee de grootste joodse gemeenschap in Europa; vandaag zouden er dat minder dan 400.000 zijn. De meeste Parijse joden verhuizen naar Israël of Groot-Brittannië. Volgens Pollard gaat het om de grootste na-oorlogse emigratie. Dat is gewoon een feit, benadrukt hij.

39 Reacties Doe mee met de discussie →


 • Windows 8

  “naar Israël of Groot-Brittannië”
  Naar Englandistan?

  • Pietje_Precies

   ik meende even de blonde lokken van Marine te ontwaren die schalks onder de bivakmuts uitkwamen hoor…..

 • Windows 8

  In de UK is het goed vertoeven voor religekkies

  “British hate preacher backs Paris massacres and tells his followers ‘Britain is the enemy of Islam’

  Mizanur Rahman defended murders of 12 people at Charlie Hebdo offices
  Hate cleric said: ‘Insulting Islam…they can’t expect a different result’
  Rahman also praised Al Qaeda and said ‘Britain is the enemy of Islam’
  Experts have warned the sermon could incite further terror killings”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2905075/Hate-preacher-backs-massacres-says-Britain-enemy-Islam.html

 • vandehoedenderand
 • Burgermans

  Moslims zijn de nieuwe nazi’s.

  • Dead Silence

   En ook de nieuwe Joden als ze zo doorgaan.

   • Jan Terlouw

    Dank voor het dreigement.

    • Windows 8

     Het dreigenment van een groeiende staat die de meeste Nobelprijswinnaars levert per capita?

    • Dead Silence

     Louter een conclusie uit observatie van inheems gedachtengoed.

 • Daniel

  Het zijn altijd de ‘rijken’ die weg kunnen, de armen hebben die mogelijkheid niet.
  Zie de Vogelaarwijken in Nederland en Afrika. De armen kunnen niet weg.
  ‘Als je geld hebt is de vrijheid niet duur’ zong Het klein orkest al in 1984, nu 30 jaar later is er niet veel veranderd.
  Sterker nog, het zal nooit veranderen.

  • Koper

   Als je kinderen met een keppeltje niet meer veilig over straat kunnen ga je ook als armoedzaaier er vandoor. Je zou ook kunnen zeggen dat de armen weinig te verliezen hebben bij een ‘verhuizing’. Rijken verliezen hun sociale kringen en status.

 • Koper

  Engeland lijkt me nou niet de meest voor de hand liggende bestemming met die ongebreidelde politieke correctheid die daar rondwaart. Demografisch gezien wordt het percentage moslimcultuur met name in de grote West-Europese steden steeds groter en daarmee ook de basis voor dit soort praktijken.

 • Jan Terlouw

  Joden hebben geen last van moslims. Ze hebben vooral last van Israelisch beleid. De dag dat israel gestolen land teruggeeft aan Palestijnen, zullen ze geaccepteerd worden.

  • http://likud.nl/ Likoed Nederland

   Wat een lariekoek. Vertel dat maar eens aan de Jezidi’s, dat het niet aan moslim-extremisme ligt dat ze verkracht en vermoord worden en tot slaaf gemaakt.

   • MoMeta

    Misschien moet je er ook 9/11 bij halen. De joodse Godwin.

    • Albert Bakker

     Dat is geen weerlegging van zijn punt. De Yezidi (overigens ook een weerzinwekkend geloof) hebben gewoon met en naast de Sunni gewoond en hen niets misdaan. Dat maakt dus niets uit. De Israëlische Joden hebben dus alle reden om sceptisch te zijn over een verband tussen veiligheid en vrede met de Palestijnen.
     Dat hebben de IS door hun daden nu onweerlegbaar aangetoond.

     • MoMeta

      Wat hebben IS met de Palestijnen te maken? Dat is zeggen alsof je geen coalitie aan moet gaan met de SGP vanwege de KKK.

     • Albert Bakker

      De IS heeft met meer dan genoeg Palestijnen een extreme islam gemeen. De Yezidi zijn door hun eigen buren vermoord, verkracht, onthoofd, op palen gespietst, verkocht aan jihadi enz.

      Het begon namelijk met de veronderstelling dat je door je eigen veiligheid te grabbel te gooien allemaal vriendjes kunt worden. Het is niet veilig laat staan verstandig schuimbekkende honden te aaien en te verwachten dat ze pootjes gaan geven. Je kunt beter wat minder naïef zijn.

      Je moet ook geen coalities aangaan met SGP trouwens. En de KKK is inderdaad tegenwoordig vooral een conglomeratie van allerlei afzonderlijke ultranationalistische christofascistische groepjes.

     • Volledig

      Moslim en afkomst worden in dit soort discussies door elkaar gehusseld. Palestijnen =/ moslims. 10% van de Palestijnen is Christen.
      De Yezidi’s zijn niet door buren vermoord maar door een bende monsters die van over de hele wereld vandaan komen maar voornamelijk uit Syrie en Irak.

  • Tony Stark

   Hoe zit dat dan met de haat van de moslims tegen de joden voordat zij zogenaamd land hebben gestolen van”Palestijnen”?

   • MoMeta

    Die bestaat niet.

    • RhodBerth

     net zoals de holocaust! toch?

     • Volledig

      Nee, die bestaat wel. Maar DE haat van DE moslims tegen joden bestond en bestaat niet. Dankzij sommige moslims is het dodental van de holocaust minder hoog dan had gekund.

     • Bart

      DE haat van DE moslims tegen joden bestond en bestaat wel. Wie anders beweert is niet goed snik. Ik kom vaak in de Arabische wereld en het zijn best aardige mensen, maar zodra je over Joden begint proef je pure haat.

     • Volledig

      Ik zal de laatste zijn om te beweren dat er geen antisemitisme is in de Arabische wereld. Die is percentueel gezien zelfs even hoog als in de slavische landen. Maar niet elke moslim haat elke jood. Dat stelde ik.

  • Windows 8

   Loontje komt om zijn boontje zeg jij toch steeds?

   “In AD 627, Muhammad committed an atrocity against the last remaining major tribe of Jews in Medina: the Qurayza.

   He beheaded the men and the pubescent boys and enslaved the women and children. In doing this, he wiped an entire tribe “off the map” to use the language of the President of Iran, recently.”

  • Bart

   Onzin! Toen Israël in 1948 aangevallen werd, was er nog geen zogenaamde bezetting. De Gazastrook is ook ‘teruggegeven’ en zie, er is alleen maar nieuwe terreur ontstaan. Dat zal ook gebeuren als de ‘Westoever’ zou worden overgedragen. Het zal een judenfreie staat worden, waar geen Jood mag komen. Wist u dat 20% van de Israëlische bevolking Arabier is. Waarom zou dit andersom niet kunnen?

   • Volledig

    Wist u dat 20% van diezelfde Israelische bevolking gediscrimineerd wordt bij wet? En waarom zou een Israëliër in Palestijns gebied wonen? Met dank aan Israel is de infrastructuur, levensomstandigheden, werkgelegenheid, etc is allemaal vele malen lager dan in Israel.

    • Bart

     Dat is een pertinente leugen, er bestaan in Israël geen wetten die de Arabische bevolking benadelen. Zo ja dan wil ik die graag van u horen. Sterker nog, dankzij Israël genieten ze meer welvaart en betere levensomstandigheden dan hun familie in de buurlanden.

     Dit soort wetten bestaan overigens wel in Syrië, Libanon en Jordanië, waar Palestijnen bijvoorbeeld geen huis mogen kopen. Wist u dat of was u dat niet bekend?

 • Bert Schimmel

  test

 • Bert Schimmel

  test 2

 • Bert Schimmel

  Hij doet het!

 • Daniel

  Shimshon is een wijk in Ashkelon Israël. Daar gaat geen jood naar toe die Stephen Pollard kent in Parijs. Ik trouwens ook niet, weet hoe het daar is.

  Omdat er in Israël ook wijken zijn waar een westerse jood niet wil wonen. Terwijl het toch het geliefde Israël is.

  Maar als je blind loyaal achter Israël staat geloof je alles. Met iedere blinde loyalist van welk geloof of politieke richting, ja zelfs blind loyale hooligans is veel mis. Haha, zoals u leest ik heb iets tegen mensen die blind loyaal achter hun voorkeuren staan. Voor de goede orde, mijn kinderen zijn joods en wonen met hun gezinnen in Nederland. Zelf ben ik een spekjood die het geloof vaarwel gezegd heeft, mijn kinderen gaan wel naar de sjoel.

  En Stephen Pollard blijft zelf ook fijn in Engeland wonen, Israël is voor de have nots.

 • MoMeta

  Emigratiecijfers vertellen dat er in 2014 7.000 joodse fransen zijn geëmigreerd en in de afgelopen 10 jaar 20.000. Die cijfers hierboven zijn niet alleen onjuist maar zo zwaar overdreven dat niemand het gelooft.

  • Tony Stark

   Dan zijn het er veel minder en is dit gewoon weer een zionistische leugen, en wonen de Joden nog steeds onbezorgd en zeer veilig in Frankrijk en is er geen enkel gevaar voor dreiging, en zijn zij niet van plan weg te gaan maar liegen zij over deze cijfers om de islam in een kwaad daglicht te stellen.

   • MoMeta

    Wow, wat een bak ellende.

  • Bart

   Dat is toch 1,4% van de Frans-Joodse bevolking in een jaar tijd!

   • MoMeta

    Dat is 1,4% te veel inderdaad, als de reden anti-semitisme is.

 • Danilo Ivkovic

  De giftige stank van islamitisch antisemitisme overspoelt Europa.Bij de Gaza betogingen in Den Haag, keek de haagse politie massaal de andere kant op, toen het ISis tuig de hitlergroet bracht en borden met het hakenkruis droegen. In meerdere Europese steden demonstreren moslims en hun linkse handlangers zogenaamd voor Gaza, maar in werkelijkheid is dat een dekmantel om hun gemeenschappelijke haat tegen Joden te fulmineren.Dood aan de Joden, of spreuken van gelijke strekking schallen ook in Nederlandse steden. De Nederlandse overheden grijpen niet in, kijken weg, praten goed, of verbergen zich achter het Openbaar Ministerie dat “onderzoek” doet. Dit terwijl er meerdere filmpjes op het internet de ronde doen waaruit klip en klaar blijkt dat moslims Joden willen vermoorden.Toen Geert Wilders zijn uitspraak deed over minder Marokkanen werden er aangiftes door de politie afgedrukt, liepen meerdere burgemeesters in protest mee in demonstraties, liet GroenLinks T-shirts drukken met “ik ben een Marokkaan”, wist Alexander Pechtold met een dramatisch gezicht te melden dat er van alles en nog wat overschreden was, waarbij hij door allerlei fractievoorzitters werd bijgestaan en gaf de minister-president een verklaring uit dat hij de woorden van Wilders niet onderschreef en dat hij het walgelijk vond. Geen Openbaar Ministerie kwam er aan te pas voorgenoemde in werking te laten treden bij de uitspraak minder Marokkanen.Bij de uitspraak dode Joden en de Hitlergroet gebracht door moslims blijft het echter in verhouding ijzingwekkend stil aan de kant van de politici.En de anti-IS demonstratie wordt door links, moslims en delen van de bourgeoisie weggezet als een extreem-rechtse demonstratie….En hoe kan je voor de IS zijn, die vrouwen verkracht en vrouwen en kinderen levend begraaft…