Oma zet IS-strijders op hun plek: ‘Oh jullie duivels, keer je tot God’

Een oude vrouw geeft in onderstaande video twee IS-strijders een flinke veeg uit de pan. 'Oh jullie duivels,' roept ze, 'keer jullie tot God.' Ze gaat verder: 'Dood niemand en niemand zal jullie doden. Laat het rusten. Hoe zit het met iedereen die jullie gedood hebben en de Koerden die jullie hebben afgeslacht? Dat is verboden.' De twee mannen gaan met haar in discussie, maar ze houdt vol: 'Geen van jullie zal winnen, jullie niet en Bashar (al-Assad) niet. Niemand van jullie is goed. Jullie blijven elkaar afmaken als idioten.' De video zou in Syrië zijn gemaakt.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

15 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  Ondertussen door de ‘Islam is vrede’ aanhangers

  “Paraded in cages ‘to be burned alive’ like Jordanian pilot: ISIS releases video claiming to show 17 Kurdish fighters in humiliating procession through Iraqi city”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2952924/ISIS-releases-video-claiming-17-Kurdish-fighters-humiliating-caged-procession-Iraqi-city-Kirkuk.html

  • Calhoun84

   Maar u ben het eigenlijk dus wel een beetje eens met deze islamitische oma?

   (in antwoord op Windows 8)
   • Albert Bakker

    Het laat andermaal zien dat islam het probleem is en niet de oplossing door middel van een amusante demonstratie van de zinloosheid van het proberen te overtroeven van ultra-extremisten met nòg méér van dezelfde onzin.

    (in antwoord op Calhoun84)
   • Windows 8

    Op welk punt exact?

    (in antwoord op Calhoun84)
   • Windows 8

    “Geen van jullie zal winnen, jullie niet en Bashar (al-Assad) niet. Niemand van jullie is goed. Jullie blijven elkaar afmaken als idioten.”
    absoluut 100%

    (in antwoord op Calhoun84)
 2. Burgermans

  Oma snapt het niet. Deze terroristen doen namelijk precies wat Mohammed de moslims heeft opgedragen in de Heilige Qur’an:

  ‘Als de heilige maanden voorbij zijn, dood dan de ongelovigen waar ge ze maar vinden kunt, grijp ze, breng ze in het nauw en lok ze overal in hinderlaag’.

 3. Paulraw

  Dus oma wordt gefilmd vanuit ISIS auto en rebellen zetten vette kritiek van haar op ISIS online???

 4. zo_maar

  Bejaarden durven nog tegen ze op te komen. Ik hoop dat het oude mensje het overleeft.

 5. Sjoerd Vuurre

  Fuck Islam, Fuck muslims, im having bacon for breakfast. oink oink

 6. Bram

  Geholpen heeft de preek van het oude besje niet. Zal me overigens niet
  verbazen als dat mens na de opnamen afgeknald c.q. onthoofd is.

  RAQQA – Terreurgroep Islamitische Staat (IS) heeft zondag een video gepubliceerd, waarin de executie van 21 koptische christenen te zien is. De kopten zouden zijn ontvoerd in Egypte en onthoofd op een strand in Lybië.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23687866/__IS_onthoofdt_christenen__.html

Reacties niet toegestaan