Moeder doodsbang voor dochter: ”Ze probeerde me een keer te wurgen”

Een alleenstaande moeder is al twee jaar doodsbenauwd voor haar eigen dochter. Honderden keren viel de negenjarige Macey haar aan. Één keer probeerde ze haar moeder zelfs te wurgen met het koord van haar ochtendjas.

Chloe Peck (35) uit het Britse Ipswich weet zich geen raad met de woede-aanvallen van Macey. "Dagelijks word ik twee tot drie keer aangevallen. Dan moet ik me gaan verstoppen in een kamer tot ze kalmeert. De ene minuut is ze een engel, de andere jaagt ze mij de stuipen op het lijf."

"Ze slaat me, schopt me, gooit dingen naar mij en scheldt me uit. Ze komt al tot mijn schouders, ik heb de kracht niet om haar tegen te houden. Ze kan tegelijkertijd zo lief zijn, mensen geloven me zelfs niet als ik hen vertel dat ze ineens in een duiveltje kan veranderen." Lange tijd was er niets aan de hand. "Vraag me niet waarom, maar tijdens de schoolvakantie van twee jaar geleden veranderde alles. Letterlijk van de ene dag op de andere transformeerde ze van een lief en blij kind in dit monster. Ik had haar iets banaals geweigerd en ze ging compleet door het lint. Ze begon te schreeuwen en tegen mijn benen te schoppen. Ze maakte zo veel herrie dat een buurman kwam vragen of alles wel in orde was. Het was een schok." Telkens als Chloe haar dochter iets verbiedt, gaat het mis. "In januari zat ik in mijn ochtendjas aan de ontbijttafel. Het ging over iets minuscuuls, maar ik had 'nee' gezegd tegen haar. Plots besloop ze me en begon ze me met mijn eigen koord te wurgen. Ik schreeuwde om hulp en kon moeilijk adem halen, angstaanjagend gewoon. Zij is diegene die mij wil controleren, niets kan haar kalmeren,'' besluit Chloe.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Blargh

    pubertijd ?

  2. Parte Zwiet

    Je schrijft trouwens puberteit. Maar dat terzeide.

  3. Hector

    “The father could not be reached for comment”

Reacties niet toegestaan