Zoon wurgt moeder na ruzie over slecht cijfer

Een vijftienjarige jongen heeft in de Amerikaanse staat Florida zijn moeder gedood na een ruzie over een slecht cijfer. Hij begroef het lichaam van de 46-jarige Gail Cleavenger vervolgens op het terrein van de kerk, melden lokale media. Sheriff Mike Chitwood van het dorpje DeBary zegt dat Gregory Ramos na zijn arrestatie zo trots als een pauw vertelde hoe hij te werk was gegaan.

Toen de tiener zijn moeder op haar slaapkamer had gewurgd, was hij een kruiwagen gaan halen om het lichaam mee te vervoeren. Bij terugkomst bleek zijn moeder nog te leven, waarna hij haar weer wurgde. Na de moord belde Ramos twee vrienden op om hem te komen helpen. Ze gooiden het huis overhoop zodat de situatie op een inbraak zou lijken.

Ramos belde vervolgens het noodnummer om te vertellen dat bij hem thuis iets vreselijks was gebeurd. 'Een Oscar-waardig telefoongesprek', zo vond hij achteraf zelf, aldus Chitwood. De rechercheur die Ramos verhoorde, zegt dat de jongen heel berekenend te werk ging. ,,In al het werk dat ik heb gedaan", zei hij, ,,is hij waarschijnlijk een van de drie grootste sociopaten die ik ben tegengekomen."

De vader was tijdens de moord op zakenreis.