De eredivisie verliest ook dit jaar zijn sterren

Nederland is een opleidingsinstituut voor de grote competities in het buitenland. Dat blijkt ook dit jaar. Een groot aantal toonaangevende spelers van het vorige seizoen spelen het komende seizoen elders. Voornaamste slachtoffer: Feyenoord, dat vrijwel zijn hele verdediging (en die van Oranje) verliest. De oogst:  Feyenoord verliest Stefan de Vrij, Graziano Pelle, Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi. Ajax verliest Siem de Jong PSV verliest Tim Matavz, Karim Rekik en Bryan Ruiz FC Twente verliest Dusan Tadic en Roberto Rosales, sc Heerenveen  verliest Alfred Finnbogason, AZ verliest Roy Beerens, FC Utrecht verliest Dave Bulthuis en Steve de Ridder, Vitesse verliest Patrick van Aanholt en Christian Atsu De internationale transfermarkt sluit op 31 augustus.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Zmirlap

  Het enige wat de eredivisie niet verliest is het gedrag van een stel achterlijke hersenloze tokkies die onder genot van alcohol en pep denken dat ze iets in te brengen hebben in deze maatschappij.
  De tribunes van de eredivisie (en voor mijn part alle velden) zijn de perfecte plek om nieuwe richtlijnen voor het gebruik van de wapenstok te testen.

  • Calhoun84

   U komt zelden in het stadion zo te lezen? 🙂

   (in antwoord op Zmirlap)
   • Zmirlap

    Toevallig in hrt stadio woendag. Op die dag dat er door 1000en gezongen werd over ‘moeders die hoeren zijn’ over ‘dood aan alle turken’ en over bepaalde religieuze stromingen.
    Vervolgens werd er gevochten op de tribune en moest de ME ingrijpen.

    Los daarvan, zag ik vooral een lading lege koeienogen om me heen die te apatisch waren om hun afgunst over de situatie te communiceren.

    (in antwoord op Calhoun84)
    • Calhoun84

     Dan moet u eens een andere club opzoeken. Ik ben jarenlang alle uit en thuiswedstrijden meegeweest van mijn club en de incidenten zijn op één hand te tellen.

     (in antwoord op Zmirlap)

Reacties niet toegestaan