Er is een nieuwe trend: niet de techno-espresso-machines maar een trage manier van koffie zetten. Het zou veel intensere koffie opleveren.
Er is een nieuwe trend: niet de techno-espresso-machines maar een trage manier van koffie zetten. Het zou veel intensere koffie opleveren.
zo zet NL toch al 100 jr koffie?
Is dit iets nieuws?
Veel slechter dan al die schuimende horeca troep kan het niet. Misschien is dit niet hip maar mijn opgietkoffie is altijd lekker.
Voor mij moet koffie ook gloeiend heet zijn, echt heel gloeiend heet. Dat lukt het beste met oploskoffie. Ik schenk voor mijzelf geen kokende koffie maar het scheelt niet veel.
Zo zette mijn Oma ook koffie, malen met de schootkoffiemolen en opgieten in het stenen filter met de filterrondjes.
Lachen!, ‘trage koffie’, zo zet ik al eeeeuwen koffie, (behalve het malen), maar als je meer dan 1 kop moet zetten is een gewoon koffiezetapparaat ook erg goed (als de verhouding koffie/water goed is). Liever geen Senseo.