Deze ‘trage’ koffie is veel lekkerder (zeggen fans)

Er is een nieuwe trend: niet de techno-espresso-machines maar een trage manier van koffie zetten. Het zou veel intensere koffie opleveren.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. harrr

    zo zet NL toch al 100 jr koffie?
    Is dit iets nieuws?

  2. Janneke van Vught

    Veel slechter dan al die schuimende horeca troep kan het niet. Misschien is dit niet hip maar mijn opgietkoffie is altijd lekker.

  3. Meneer Dick

    Voor mij moet koffie ook gloeiend heet zijn, echt heel gloeiend heet. Dat lukt het beste met oploskoffie. Ik schenk voor mijzelf geen kokende koffie maar het scheelt niet veel.

  4. AnTomaat

    Zo zette mijn Oma ook koffie, malen met de schootkoffiemolen en opgieten in het stenen filter met de filterrondjes.

  5. Ronald Puma

    Lachen!, ‘trage koffie’, zo zet ik al eeeeuwen koffie, (behalve het malen), maar als je meer dan 1 kop moet zetten is een gewoon koffiezetapparaat ook erg goed (als de verhouding koffie/water goed is). Liever geen Senseo.

Reacties niet toegestaan