Sizemore: Affaire Hurley en Clinton verzonnen

Amerika was even in de ban van een nieuwe Clinton-affaire. Maar ten onrechte. Acteur Tom Sizemore (52) heeft het verhaal over een affaire tussen de Amerikaanse ex-president Bill Clinton en actrice en model Elizabeth Hurley verzonnen. Dat heeft de ex van Hurley zelf toegegeven tegen The Huffington Post.

Sizemore, die onder meer bekend is van de films Natural Born Killers (1994) en Saving Private Ryan (1998), noemt zijn uitlatingen 'wartaal van een man die een zeer ernstig drugsprobleem had'. Volgens de acteur is de tape 4 tot 5 jaar geleden opgenomen, toen hij worstelde met een verslaving.

RadarOnline publiceerde deze week een geluidsfragment waarin de acteur zijn verhaal uit de doeken doet. In het fragment schept Sizemore op over het moment waarop Clinton hem even apart nam tijdens een bezoek aan het Witte Huis in 1998. Clinton zou op dwingende toon het telefoonnummer van Liz hebben geëist en de actrice korte tijd daarna hebben uitgenodigd. Een affaire tussen Bill en Liz zou een jaar hebben geduurd.

Gaap

Sizemore zegt nu: ''Ik ben nooit in het Witte Huis geweest en ik heb Bill Clinton nooit ontmoet.'' Hij ontkent niet dat hij degene op de tape is, maar hij kan zich niet herinneren dat hij dit zei. Sizemore heeft spijt dat hij Hurley met problemen opzadelt en biedt haar zijn excuses aan.

Hurley reageerde al snel via Twitter op de geruchten: "Belachelijk domme verhalen over mij en Bill Clinton. Compleet onwaar. In de handen van mijn advocaten. Gaap."