Alle dagen seks met Arie Boomsma

Arie Boomsma gaat de nieuwe televisieshow Alle dagen seks presenteren. In het KRO-programma volgt hij vier stellen die meedoen aan dit 'nationaal experiment'. Ze gaan 30 dagen lang iedere 24 uur minimaal één keer seks hebben met hun partner.

"Iedereen heeft het tegenwoordig druk. Daardoor kom je soms te weinig aan elkaar toe. Wat doet het met je relatie als je dan toch dertig dagen lang elke dag een moment moet vinden om even echt samen te zijn? Dat is de grote vraag van dit programma. Net als eerdere series die ik bij de KRO mocht maken gaat ook Alle dagen seks over communicatie tussen mensen, en ze gaan ook in dit programma weer een uitdaging aan. Maar de strijd om die uitdaging te overwinnen kan deze keer wel eens heel plezierig gaan worden", zegt Boomsma.

Alle dagen seks wil het taboe om te praten over intimiteit doorbreken. Wat betekent seks eigenlijk voor je? Ben je gelukkig met de rol die seks speelt in je relatie? Wat zou je anders willen zien? Het ‘sexperiment’ gaat over onderhoud aan je relatie, echt naar elkaar luisteren, iets voor de ander over hebben, investeren in jezelf, tijd maken voor elkaar en de grote vraag wat je echt gelukkig maakt.

Het experiment start op vrijdag 25 juli en wordt afgesloten met 3 live-uitzendingen op 21, 22 en 23 augustus. De deelnemende stellen zijn tijdens het experiment te volgen via radio, internet en social media. Stellen kunnen thuis ook meedoen aan het ‘nationale sexperiment’ via alledagenseks.kro.nl.