Jett Rebel high bij DWDD?

Ook vanavond tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door zat de jonge artiest niet stil. Na het zingen van zijn nieuwe nummer ‘baby’ verontschuldigt hij zich voor zijn trillende handen. Eerder onderbrak hij ’t gesprek met presentator Mathijs van Nieuwkerk door vlug een pirouetje op zijn stoel te draaien. Op Twitter denkt men niet dat het ligt aan gezonde spanning of ADHD:Schermafbeelding 2014-10-30 om 20.31.43    

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  Wie en why should we care?

  • Dead Silence

   Precies. Nooit van gehoord. Wil ik zo houden.

   (in antwoord op Windows 8)
   • meesan

    Helaas, je hebt net dat artikeltje gelezen en de naam Jett Rebel zit nu voor altijd in je hoofd. De volgende keer als je die naam ergens voorbij hoort of ziet komen geven je hersenen een signaaltje van herkenning en voor je het weet zing je mee met zijn liedjes. Wen d’r maar vast aan. ;0)

    (in antwoord op Dead Silence)
    • Dead Silence

     Nee, ik heb alleen naar de foto gekeken. Geen letter gelezen. En ik luister naar death metal, etc. dus meezingen met deze persoon zal ik nooit doen. Hooguit grunten.

     (in antwoord op meesan)
 2. Robin

  Als presentatoren nou eens popartiesten zou den weigeren als ze dronken of stoned zijn.

 3. Jeroen Fidder

  Ik zou het sneu vinden als het door drugs zou komen. want mensen: er is weinig romantisch aan drugsgebruik, ook niet als het gaat om een muzikant. En dat drugsgebruik nu eenmaal samenhangt met goede popmuziek, is een gekke stelling die niet klopt. Toch: ik vermoed een combinatie van ADD en een stevige joint.

 4. Diederik101

  Hij was hopelijk verkouden, voor dat stemgeluid greep ik naar de remote.

  • Diederik101

   Zoniet, moeten we concluderen dat we hier te maken hebben met de hollandse versie van Justin bieber.

   (in antwoord op Diederik101)
 5. Kort Geleden

  Forever 27 ?

Reacties niet toegestaan