Eurlings vriendin Tessa zegt dat ze ‘een hersenschudding, een gebroken ellenboog en kneuzingen over het hele lichaam’ had.

Tessa Rolink zegt, volgens De Telegraaf, dat Camiel Eurlings haar aftuigde nadat ze opperde dat hij homo is. De 33-jarige juriste en fotomodel deed in december aangifte. Ze verklaarde dat ze ‘een hersenschudding, een gebroken ellenboog en kneuzingen over het hele lichaam’ had. Eurlings’ advocaat Knoops wil niet reageren. Eurlings is een golden boy die zelden iets presteerde. Hij ziet er goed uit en doet overtuigend of hij goed is, maar er ging nog nooit iets echt goed. Hij was een matig lid van het Europese parlement, een middelmatige minister en een falende directeur van de KLM. En in de krant komt hij voorts door mislukte liefdes. Nu dus met Tessa, die hem voor goed beschadigt. Tessa zou overigens ook grote problemen hebben gemaakt met een vorige ex, toen aan die liefde een einde kwam. ‘Dat was een vermogende buitenlander en hem heeft zij het leven nog lang zuur heeft gemaakt. Uit frustratie, niet om geld. Ze komt zelf uit een redelijk vermogende familie. Ik kan me ook herinneren dat zij na de breuk over Camiel zei: ‘ik maak hem helemaal kapot.’’ Zij hoopt dat Camiel wordt gestraft en hulp zal zoeken, zodat geen nieuwe slachtoffers meer vallen.

18 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  “Nu dus met Tessa, die hem voor goed beschadigt.” ??

  • Apekool

   ‘t kofsgip denk ik

   (in antwoord op Blargh)
   • rearden

    Wat heeft ‘t kofschip er mee te maken?

    (in antwoord op Apekool)
    • Elizabeth Tegelaar Deckwitz

     spelling, lagere school, onthouden, geheugen, opletten, lezen en leren en lezen.
     BESCHADIGD

     (in antwoord op rearden)
     • rearden

      En dat is dus hartstikke fout, want het gaat hier om de 3e persoon in de onvoltooid tegenwoordige tijd en NIET om een voltooid deelwoord. Het werkwoord is “beschadigen”, de stam is “beschadig” en de enig correcte vorm is hier dus “beschadigt” met een t aan het eind. Hier moeten wat mensen hun schoolgeld maar eens terug gaan halen.

      (in antwoord op Elizabeth Tegelaar Deckwitz)
     • Burgermans

      Derde persoon enkelvoud van beschadigen is beschadigt.
      Terug naar de MAVO!

      (in antwoord op Elizabeth Tegelaar Deckwitz)
     • Hector

      Dat is het voltooid deelwoord, muts. In de zin betreft het de derde persoon enkelvoud en dus met een T.

      (in antwoord op Elizabeth Tegelaar Deckwitz)
  • Burgermans

   Ik beschadig
   Jij beschadigt
   Hij beschadigt

   (in antwoord op Blargh)
 2. gast

  Dat mens is gewoonweg gestoord! Ik geloof er ook helemaal niets van. Iemand die in juli in elkaar wordt geslagen, die doet eind december 2015 aangifte??? Ten eerste moet er bij een aangifte op dat moment duidelijk letsel te zien zijn en ten tweede moet er op dat moment een getuige geweest zijn. Nou, als jij op een feestje staat dan zijn er toch vele omstanders. Het feit dat ze dit al een keer, door haar rancuneuze karakter al met een andere partner heeft meegemaakt, kan zij haar de moeite van een rechtszaak beter besparen. Gaat ze verliezen. Een lekker wijf is het al helemaal niet. Even dit, ik heb ook niets met Camiel Eurlings, maar om uit pure frustratie je recht proberen te halen, tja.. Camiel Eurlings kan beter een rechtszaak tegen haar beginnen voor smaad c.q. laster.

 3. Burgermans

  Niet erg geloofwaardig verhaal van deze professionele golddigger.

  • Prikker

   Nou nou nou, je hebt ‘t hier wel over de voormalige directeur van de KLM he !

   (in antwoord op Burgermans)
 4. Jos

  Hoe komt deze leeggelopen kwal aan zulke mooie vrouwen? Ik zal het nooit begrijpen, goed, dat geld, maar je moet ernaast wakker worden.

 5. Mea MoresZn

  Wie zonder zonden is, werpe de eerste steen, it takes two to tango.

 6. Heldoppantoffels

  Uiteraard moet eea serieus worden onderzocht, maar op basis van deze informatie klinkt het als een ongeloofwaardig verhaal.
  Vrouwen kunnen zo gruwelijk rancuneus zijn….

 7. Vogelbeest

  Hij was wel de minister die de A2 liet verbreden door tegen de natuurbeschermers te zeggen dat ze hun muizen en kevers maar moesten oppakken en 200 meter verder in het weiland weer neer moesten zetten.
  Dat klinkt niet als een revolutie, maar voor een uitbreiding die al meer als 10 jaar tegengewerkt werd door een heel klein groepje is dat best netjes.

 8. Prikker

  Nou ja, als de Telegraaf dan al aan karaktermoord doet kun je ze in ieder geval niet verwijten dat ze dat maar éénzijdig doet…

Reacties niet toegestaan