Collega’s reageren geschokt op overlijden GTST-acteur

Zondag werd bekend dat acteur Dave Mantel (37) is overleden. Hij is vooral bekend uit Goede tijden, Slechte Tijden waarin hij trouwde met Ferry Doedens. Het was het eerste homohuwelijk in een Nederlandse soap. Collega's reageren verslagen op social media. Mantel, die eerder dit jaar nog werd geopereerd aan zijn galblaas, is op natuurlijke wijze gestorven. Goede vriend en stylist Maik de Boer schrijft: "Te jong en te vroeg. Ik koester de fijne momenten en mooie gesprekken die we hadden. Je stuurde me altijd selfiekusjes als ik er even doorheen zat. Nu stuur ik jou een laatste kus en troost ik me met de gedachte dat het na dit leven mooier moet zijn, anders snap ik oprecht niet dat je ons ontnomen bent, mooi mens.’’ Ook actrice en zangeres Carolina Dijkhuizen deelt een foto. "Lieve, lieve Dave, waarom piep je er nou zo stilletjes tussenuit? We zijn in shock, dit is gewoon niet te bevatten.’’ Acteur Patrick Martens schrijft: "Lieve Dave. Rust zacht.’’ Ook in de musicalwereld, waarin Mantel actief was, is met ongeloof gereageerd. Kim-Lian van der Meij schrijft: "Geen woorden’’. Collega Chantal Janzen vult aan: "Alle sterkte gewenst voor iedereen om hem heen.’’
Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve Dave ❤️ #rip

Een bericht gedeeld door Patrick Martens (@patrickmartensofficial) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Geen woorden voor dit verdrietige onverwachte nieuws 💔 Rust zacht lieve Dave 🖤 Sterkte aan alle fam, vrienden en collega’s!

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Wordt hier nu wakker met dit vreselijke nieuws. Echt geschokt en woorden schieten te kort. Zo’n ontzettend groot talent en mooi karakter. Heel veel sterkte gewenst aan de dierbaren. #rip lieve Dave.

Een bericht gedeeld door Ruud Feltkamp (@ruudfeltkamp) op