Test: wat is de beste baan voor jouw persoonlijksheidstype?

Een goed scorende lijst van beroepen bij bepaalde persoonlijkheidskenmerken. Misschien ken je de MBTI-indeling, die bepaalt wat voor type je bent. Als je die methode niet kent kun je hier onder zien welke letters bij jouw profiel passen. Kijk vervolgens in de lijst met beroepen op de plaats waar al jouw letters staan, of zoveel mogelijk. Vermoedelijk zul je verbaasd vaststellen dat je in het goede beroep terecht bent gekomen bi_graphics_personalitytraitjobs

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. vandehoedenderand

    LIJSTEN!!!

    Want we zijn allemaal een nummertje. Ik was al bekend met de lijst overigens. Ooit eens met een INTP’er gesproken. Die man bleef maar doorgaan over deze methode om je persoonlijkheid vast te stellen. Elke keer weer als ik hem tegenkwam. Begon ie weer. Zo vervelend. Zo on-ge-loof-lijk ver-ve-lend. En uit vriendelijkheid bleef ik hem maar aanhoren. Doe ik trouwens ook niet meer. Ben met die vrindelijkheden opgehouwen. Tegenwoordig zeg ik tegen zulk soort mensen meteen maar dat ze onvoorstelbaar vermoeiend zijn. Da’s het beste voor iedereen. Volgens mij was ie trouwens meer een autist dan een INTP’er. Nu ja, het zal allemaal wel.

    Mijn kleuterschooljuffrouw vertelde mijn ouders eens in alle ernst dat ik vreemd was. Dat er iets aan de hand was met me. Had ze wel gelijk in. Maar op een goede manier. Alles is recht gekomen met deze jongen. Niet dat het iemand wat interesseert hier natuurlijk, maar mijn punt is dat dit waarschijnlijk meer zegt dan zo’n lijstje. Altijd maar weer die lijstjes.

Reacties niet toegestaan