4 aanwijzingen dat hij de ware niét is

De Huffington Post doet in haar kolommen veel aan relaties, aan trouwen en scheiden. Vandaag een lijstje met 4 tekenen dat hij de ware niet is. Als je een van die 4 opmerkt in het begin van jullie relatie kun je beter geen energie in hem steken. Het wordt ongezellig en tobben 1. Hij is cheap. Dat kan van alles zijn. Hij wil al bij de allereerste date dat jij de helft betaald, hij koopt de slechtste kaartjes voor de voorstelling, er hangt rond hem een geur van koopjes en uitverkoop. 2. Hij is jaloers. Als een man een zekere bezitsdrang heeft is dat wel grappig en vleiend. Maar als een man al helemaal in het begin jaloers is op alles wat jij doet zonder hem is dat beklemmend. En reken er op: dat wordt alleen maar erger. En jaloezie is giftig en levert niks op. 3. Hij wil je controleren. Controlerend gedrag komt van onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, angst. Als je niet zonder zijn toestemming een avondje weg kan met je vriendinnen hou er dan mee op. Dat gaat van kwaad tot erger 4. Hij heeft Slechte Eigenschappen. Dat een man een beetje drinkt of rookt kun je niet als een bezwaar zien. Maar als hij teveel drinkt, of gokt of afhankelijk is van drugs ga hem dan niet redden, maar ga jezelf redden door uit de buurt te komen   t  

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Bart Matthesius

  1,2 en 3 heb ik geen last van, maar dat kompenseer ik ruimschoots met 4. Ik zal de ware wel niet zijn.

 2. Calhoun84

  Ooit een mens zonder Slechte Eigenschappen gezien? De opsommingen bij punt 4 zijn verslavingen, maar Slechte Eigenschappen hebben we allemaal lijkt me. Ik heb er in ieder geval wel enkele. (Mijn vriendin ook, dus we zullen elkaars ware wel niet zijn)

  Punt 1 t/m 3 zijn open deuren. Niet echt een vernieuwend lijstje van de Huffington Post.

 3. Heldoppantoffels

  Punt 3 is exact hetzelfde als punt 2, dus het is een lijstje met maar 3 aanwijzingen.

  Overigens gaat het in veel gevallen over de mate waarin een eigenschap te bemerken is, dus het had ook kunnen heten “zodra bij een eigenschap van een ander het woordje -te- gebruikt, dan is het niet de ware.”

Reacties niet toegestaan