Deze 6 eigenschappen vinden mannen heel aantrekkelijk

Een aantal kenmerken van de vrouw zijn voor mannen simpelweg niet te weerstaan. Het Laatste Nieuws zet zes aantrekkelijke eigenschappen op een rijtje. 1. Het zandloperfiguur Brede heupen duiden erop dat vrouwen een geschikt lichaam hebben om kinderen te krijgen. In combinatie met een slanke taille vinden mannen dit erg aantrekkelijk. 2. Hoge stem Een hoge stem komt jeugdig over en suggereert een klein, tenger lichaam. Dat vinden mannen mooi. 3. Glanzend haar Glanzend, vol en lang haar is voor veel mannen een teken van gezondheid en vruchtbaarheid. 4. Lachen Lachende mensen komen gelukkig over. En gelukkig mensen lijken aantrekkelijker. 5. Weinig make-up Mannen houden van een naturel uiterlijk. Uit onderzoek blijkt dat mannen de voorkeur geven aan vrouwen die weinig make-up gebruiken. 6. Rood Rood is de kleur van de liefde en de lust. Het dragen van rode kleding vergroot je aantrekkingskracht.  

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Boven Jan

  De dame op de foto heeft natuurlijk twee ‘eigenschappen’ die mannen ook heel aantrekkelijk vinden.

  • Apekool

   … maar de dikke laag plamuur en lippenstift zijn toch echt een afknapper

   (in antwoord op Boven Jan)
 2. catchit64

  Ik zag afgelopen week Do bij Late Night zitten en ik vond het helemaal top. Volgens mij had ze geen make-up op of hij was zo naturel dat ie niet opviel.
  De meeste vrouwen verprutsen hun uiterlijk doordat ze verkeerd omgaan met kleurtjes en smeerseltjes. Lekker jezelf zijn ziet er vaak het mooiste uit.

 3. Burgermans

  7. Tetten!

Reacties niet toegestaan