Vrouwen hebben veel vaker orgasme met vrouw dan met man

Slecht nieuws voor hetero-koppels: vrouwen lijken een stuk meer plezier te beleven in de slaapkamer als ze de liefde bedrijven met een andere vrouw dan met een man.

Onderzoekers onderzochten 2.300 vrouwen tussen de 18 en 65 jaar oud en afkomstig uit de hele wereld. Ze toonden aan dat vrouwen die met andere vrouwen naar bed gingen tot wel 55 keer per maand een orgasme konden hebben. Vrouwen in heteroseksuele relaties bereikten slechts zeven keer per maand een seksueel hoogtepunt. Dat is een gigantisch verschil.

Daar komt nog bij dat heterostellen gemiddeld 16 keer per maand seks hebben en lesbische koppels slechts tien keer per maand. Dr. Kristen Jozkowski, van de University of Arkansas, verklaart in The Sun: “Seks met andere vrouwen was ongelooflijk gevarieerd en dat leidt tot meer orgasmes.”

Als het voorspel langer duurt en de seks niet enkel gericht is op de uiteindelijke daad is de kans groter dat de vrouw tot een climax komt. Schrijver van 101 Sex Tips, Rebecca Dakin zegt: “Mannen raken direct heel opgewonden en gaan veel te snel over tot penetratie. Vrouwen hebben minstens 45 minuten aan voorspel nodig.”

Uit een recente studie van de Chapman University blijkt dat slechts 33 procent van de heterovrouwen iedere keer een orgasme heeft tijdens de seks, terwijl 75 procent van de mannen elke keer klaarkomt. Dezelfde studie liet zien dat 86 procent van de lesbische vrouwen altijd tot een climax komt. Bij biseksuele vrouwen is dat 66 procent van de keren.

Het lijkt erop dat vrouwen niet genoeg aandacht krijgen van mannen in de slaapkamer. Een beetje meer voorspel, wat meer variatie en niet direct op het doel afgaan, zijn de tips die mannen meekrijgen om het hun vrouw wat meer naar de zin te maken tussen de lakens.

 

Bron(nen):   The Independent