Humberto Tan niet naar Achtuurjournaal

Het gerucht dat zijn vertrek bij BNR Nieuwsradio te maken heeft bij de openstaande vacature bij het Journaal, is volgens Humberto Tan volstrekte onzin. Dat zei hij donderdagavond in RTL Boulevard. Tan stopt op 18 april met zijn ochtendshow, terwijl Sacha de Boer op 3 mei haar laatste Journaal presenteert. Het heeft volgens hem echter niets met elkaar te maken. “De vraag of ik het Achtuurjournaal ga presenteren is heel simpel te beantwoorden: nee”, zo liet hij weten.

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. André Somers

  Gelukkig maar… Hoewel het natuurlijk wel goed zou passen bij de debielisering van het NOS journaal…

 2. PaulusJ

  Het zou wel een logische en te verwachten stap zijn van de NOS om iemand die onverstaanbaar Nederlands hakkelt, zich elke 2 woorden verhaspelt, geen journalist is en geen blijk gaf van enig historisch of politiek besef bij BNR, deze baan te geven. Er zijn namelijk ook andere redenen bij de publieken om Tan deze baan te geven behalve geschiktheid voor een job.

 3. Dead Silence

  Het oog wil ook wat => geen Tan. En naar het inhoudsloze hakkelende gekraai moeten luisteren om 20:00u zou me doen huiveren.

 4. amadis85

  Aan de drie mensen hieronder: Grote woorden voor mensen die duidelijk nog nooit naar Tan hebben geluisterd op BNR. Om te zeggen dat hij een zeer capabele (economische) journalist is is een understatement

 5. jantje uitnederland

  Lijkt me onlogisch gezien alle advertenties waarin Tan al te zien is geweest.

 6. Beela Teismar

  Nieuwsberichten voorlezen op TV, is dat nog wel van deze tijd? In een tijd van 24 uur nieuwsvoorziening via het internet is het journaal achterhaald en loopt hopeloos achter de feiten aan. Ook die zogenaamde duiding van 1 enkele verslaggever ter plaatste is van een stuitende decadentie en minachting voor het intellect van de kijker. En de kijkertjes geloven het allemaal want “het was op het journaal, dus….’

 7. John

  Willen we wat interessants horen of naar een kop kijken?
  M.a.w. Gaat het nog om de inhoud, of primair de verpakking?
  Het enige wat de verpakking belangrijk maakt is of die goed verstaanbaar articuleert en verder enigszins esthetisch te genieten is. Daaraan heeft S. de Boer jarenlang voldaan. Een goede leidraad bij vervanging denk ik zo.

 8. RhodBerth

  Ik vind Tan een prettige presentator om naar te luisteren. Houdt de boel goed in de hand, weet wat hij wil horen. Uiteraard is het infotainment, maar wat verwacht je van items die 5-10 minuten duren?

Reacties niet toegestaan