Eva Jinek krijgt niet minder dan 2 programma’s en verdrijft Arie Boomsma

Eva Jinek presenteert volgend jaar afwisselend met Sven Kockelmann een dagelijkse talkshow op Nederland 2. Daarnaast krijgt Jinek al dit najaar een eigen wekelijkse talkshow op de zender. Debat op 2, het discussieprogramma met Arie Boomsma en Ghislaine Plag, verdwijnt in 2014 van de buis, schrijft het AD In de dagelijkse talkshow verzorgen Jinek en Kockelmann om beurten een 'diepgaand interview' van ongeveer 25 minuten met één gast die gerelateerd is aan de actualiteit. Arie Boosma wordt verbannen naar 3 waar hij onder meer, jawel, een programma met transgenders gaat doen

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Tegendraads

    Kan ze niet een keer radio gaan maken? Ze kan echt niet interviewen. Wanneer een gast bij haar op de bank zat was het meer een soort van ‘ik vind dat, zeg ja en amen’ show. Als ze dat niet voor elkaar kreeg om een gast in haar lijstje te hangen omdat de gast over een ruggengraat bleek te beschikken gaat ze steevast over op de bitch-and-cry modus om de gast maar in een hoekje te kunnen zetten. Jammer dat ze het niet bij nieuwslezen heeft gehouden, dat was denk ik haar roeping.

  2. Paulraw

    Ze weten bij de publieke omroep ook niet meer waar ze hun geld aan moeten verspillen blijkbaar.
    Een vrouw die er alleen zit vanwege haar uiterlijk,interviewen kan ze niet echt,wordt steeds weer herplaatst .Gaat met een Maffia-advocaat,wil dan geloven dat je dan Nieuwsuur mag presenteren,rolt toch daarna weer van de ene job in de andere.Noemt 1,5 ton een middeninkomen ,weet dus niets van Jan Modaal.En moet dan met zo’n gebrek aan realiteitszin gewone mensen doorgronden in interviews?Met een gewoon hoofd en bloempotkapsel was ze allang om ”principiële” redenen weggestuurd.
    Overal waar Jinek komt raken de relaties verstoord,ben benieuwd hoelang dit weer gaat duren.

Reacties niet toegestaan