Tiger Woods kickt af

Na een maandenlange jacht op de beste golfspeler ter wereld is er eindelijk uitsluitsel over de verblijfplaats van Tiger Woods. Een fotograaf van The National Enquirer (het meeste beroemde gore blad van de VS) heeft hem voor de lens gehad in het 'Pine Grove sex addiction centre' in Hattiesburg, Mississippi. Volgens The Times zijn ter plekke geen golfbanen en ook geen verleidelijke verpleegsters.
In deze kliniek moet Woods leven en werk weer 'back on track' zien te krijgen. Volgens de folders van de instelling is deze plek 'leader in healing and changing lives,' helemaal wat Woods moet hebben.
Sinds de golfspeler onder vreemde omstandigheden voor zijn eigen huis in Orlando Florida crashte op 27 november, leek hij wel van de aardbodem verdwenen. In de hele werels stonden zijn foto's in de krant, maar hijzelf was onvindbaar. Ook toen nagenoeg dagelijks werd gerefereerd aan zijn actieve leven buiten de golfbanen en de ene na de andere sponsor een einde maakte aan bijzonder lucratieve overeenkomsten. 
Tegelijk met steeds weer nieuwe foto's van nieuwe vriendinnen, verschenen de persberichten dat Woods hard werkte aan de redding van huwelijk & gezin. Intussen ging de jacht op de levende hoofdpersoon onverminderd voort en degene die de eerst foto's had, kon rekenen op een gage van zeker 10 miljoen dollar.
Sinds Woods steeds minder verdient, gaat het de media die zich op hem hebben gestort alsmaar beter... en dat is een meevaller voor de Amerikaanse economie. 

Bron(nen):   The Times