Loek Hermans lastig gevallen door ex-minnares

Curieus verhaal in Elsevier. Daar krijgt De 44-jarige Tatjana Sormaz ruimbaan om Loek Hermans, fractievoorzitter van de VVD in de Eerste kamer en kampioen nevenfuncties van erg dingen de beschuldigen. Allereerst zegt Tatjana, een voormalig trainee van Hermans, dat zij en hij een stormachtige liefdesrelatie hadden. Ze heeft de SMSjes bewaard en ze noemde hem ’Loekie’ en ’Struisvogeltje’, dus dat klinkt behoorlijk verliefd. Hermans zou Sormaz beloofd hebben haar aan een goede baan te zullen helpen. Hij kon haar zelfs aan een plaats helpen in de Tweede Kamer, pochte Loekie. Maar dat kwam er niet van en toen bloedde de relatie dood, voordat Struisvogeltje zijn belofte was nagekomen. Daar is Sormaz zo boos over dat ze naar Elsevier stapte, dat het allemaal noteerde. Hermans ontkent

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Diederdick

  Alweer een golddiger?
  Is dit de week dat de maîtresses en de dames die zich via het bed omhoog proberen te werken it de kast komen?

  En wat zien ze dan in die Hermans?

 2. zo maar iemand

  Gek, ik noem het bewaren van SMS-jes niet ‘lastig vallen’. Het aanbieden van een baan in de Tweede Kamer in ruil voor seks, dat valt voor mij binnen ‘niet-integer’. Maar daar is Hermans tenslotte een VVD-er voor.

 3. kwikfit

  Lelijke heks.

 4. iembam

  Er is nog een bekende politicus die iemand een plaats in het Europees parlement aanbood in ruil voor seks….Berlusconi! Loek Hermans is dus net zo integer. Enig verschil is dat deze “dame” meerderjarig is.

  Over integriteit gesproken, Jiskefet heeft een geweldig stuk daarover in lullo’s in de skybox. Als je dat hebt gezien kan je nooit meer integriteit normaal uitspreken.

 5. Paulraw

  De ene VVD-er na de andere in opspraak.

  ”Hermans zou Sormaz beloofd hebben haar aan een goede baan te zullen helpen.”

  ”Hij kon haar zelfs aan een plaats helpen in de Tweede Kamer, pochte Loekie. Maar dat kwam er niet van en toen bloedde de relatie dood, voordat Struisvogeltje zijn belofte was nagekomen.
  Daar is Sormaz zo boos over dat ze naar Elsevier stapte, dat het allemaal noteerde.”

  Je zet jezelf wel voor paal als je dit allemaal aan Elsevier zegt ,als het is gegaan zoals artikel zegt.Je wordt nooit meer voor integer gehouden in je verdere werkzame leven.

 6. Diederdick

  En trouwens, waarom altijd die vrouwen aanvallen terwijl die mannen vreemd gaan?
  bij mijn weten is Hermans ook getrouwd, net als die Buiter…

 7. Yukkie

  Je lichaam aanbieden voor een baantje en dan vies naar Hermans wijzen? Hypocriet mens.

 8. Pietje_Precies

  wow, via je poes door het glazen plafond. dan moet je vast heel lenig zijn??

 9. Oh_Oh_SarCastro

  Wederom weer eentje die niet met afwijzing om kan gaan. Je pikt dat type vrouw er ook zo uit, althans ik zie het vrijwel meteen.

Reacties niet toegestaan