DSK: "Niet ‘one for the road’, maar drie dat weekend"

"Het was er niet eentje 'for the road', het waren er drie", beweert een vriendin van zijn vrouw Anne Sinclair. DSK biechtte volgens de vriendin alles op aan Sinclair. En die vriendin, die vertelde alles aan het Franse blad Le Point. "Hij is een verleider, geen verkrachter. Hij was nooit gewelddadig", zou Sinclair tegen haar hebben gezegd.
Sinclair (64) werd voordat ze met DSK trouwde naar verluidt door hemzelf gewaarschuwd: "Trouw niet met mij, ik ben een onverbeterlijke rokkenjager." En bij elke nieuwe verovering zou hij zijn vrouw gezegd hebben: "Ik had je gewaarschuwd."

In New York moest DSK ook stoom afblazen, voordat hij aan zijn verkiezingscampagne voor president zou beginnen. Hij gunde zichzelf nog een laatste pleziertje, zou hij aan zijn vrouw hebben bekend. "Niet met één, maar met drie vrouwen", aldus de vriendin van Sinclair. Hij nodigde minstens twee medewerksters van het Sofitel uit op zijn kamer. Een receptioniste weigerde het voorstel dat DSK haar deed meteen bij zijn aankomst in het hotel.
Dat gebeurde dus allemaal in hetzelfde weekend waarin hij zich ook zou hebben vergrepen hebben aan het kamermeisje.

In Parijs vindt de speciale DSK-saucisse (Double Saucisse Kascher) inmiddels gretig aftrek. Een restauranteigenaar bedacht de dubbele hotdog. Hij werd op het idee gebracht vanwege DSK’s bijnaam 'Monsieur 30 centimètre’.

Bron(nen):   Le Point  Staragora