Weer een schandaal met een PvdA-stadsdeelbestuurder

Politiek
door Gerard Driehuiszondag, 17 juli 2011 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Je vraagt je af waar de PvdA al die rommelaars en ritselaars vandaan haalt. Vandaag kwam de Amsterdamse zender AT5 op het spoor dat PvdA-stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Zuidoost Marcel la Rose, net als veel wijkgenoten afkomstig uit Suriname, zonder medeweten van de raad voor ruim honderdduizend euro een projectmanager heeft ingehuurd voor de organisatie van het Kwakoefestival. Dat is de tweede projectmanager voor hetzelfde project. Vorige week kwam aan het licht dat er een andere man, Paul Stiekema, door het stadsdeel werd ingehuurd. En dat allemaal voor een festival voor zwarte mensen dat niet door ging. Het bestuur van stadsdeel Zuidoost bestaat - op een na - geheel uit Surinamers.
Er lijkt geen eind te komen aan het gedoe rond PvdA-bestuurders in Amsterdam die de regels aan hun laars lappen en opm wie een geur van illegaliteit hangt Een stadsdeel verder regeert Fatima Elatik, ook van de PvdA. Heeft miljoenen zoek gemaakt en genereert permanente chaos. Maar ook zij mag blijven zitten: ze is een geweldige stemmentrekker bij de Marokkanen. In Amsterdam-West is er nog Achmed Baadoud, de held der Marokkanen, die regeert over Osdorp na een coup door zijn landgenoten. Gokje: La Rose mag van de PvdA-bestuurder blijven en belooft beterschap.
En overigens: de stadsdelen worden opgeheven, dus dat moeten al deze Fatima's en Achmeds naar de Tweede Kamer. Fatima Elatik Achmed Baadoud
hippogallery3apicture
Bron(nen): AT5 RNW