Ronduit racistische reacties op video Samuel L. Jackson ter promotie Obama

Het kinderboek ‘Go the Fok to Sleep’ dat werd voorgelezen door Samuel L. Jackson was een tijd terug een grote hit. Nu maakte de acteur een video om Obama te ondersteunen: ‘Wake the fuck up.’ Daarin richt hij zich op degenen die in 2008 op Obama  stemden, maar nu opnieuw wakker geschud moeten worden. Op rijm herinnert hij hen eraan wat Obama heeft gedaan - zoals Bin Laden uit de weg ruimen- en welk kwaad Romney kan aanrichten. Het is niet ongewoon dat Hollywoodsterren zich uitspreken voor een kandidaat. Clint Eastwood gaf onlangs nog een speech om Romney te steunen. Op Twitter zijn de reacties van de tegen/voorstanders nooit mals, maar Jackson ontving tweets die ronduit racistisch zijn:  'Het zijn nikkers als jij waardoor ik denk dat Lincoln's besluit om de slaven NIET terug naar Afrika te repatriëren een enorme vergissing was.' De video

Bron(nen):   WTFU  NRC    

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. FloatingSoulPeter

    Volgens mij leven al die hand ophouders in Amerika merendeel op straat. Je snapt werkelijk niet hoe mensen aan het verkeerde idee komen ?

  2. Heldoppantoffels

    Het zijn best wel ziekelijke reacties! Maar wat verwacht je ook van een religieus (en dus meestal vrij achterlijk) volk dat maar liefst 2x Bush als president heeft gekozen.

Reacties niet toegestaan