Tips: do's en dont's van sexting

Samenleving
door Admin
zondag, 13 december 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
De Engelse taal is sinds een aantal jaar een prachtig, onvertaalbaar woord rijker: sexting. We hebben het hier over het versturen van sms-berichten met liefdesverklaringen, vaak erotisch getint en soms opgeleukt met ondeugende foto's. Deze nieuwe dimensie aan het 'daten' staat in de VS weer even volop in de belangstelling nu sms-berichten van golf Tiger Woods aan een van zijn minnaressen zijn uitgelekt. Het is voor The Daily Beast aanleiding om de do's en dont's op een rij te zetten van het sexting en ook dit keer doet de website weer een beroep op een absolute kenner, namelijk Rachel Kramer Bussel, de schrijfster van het boek Best Sex Writing 2010. Het lijstje Nooit:
1. Vragen of er nog een ander in haar leven is 2. Praten over je echtgenote 3. Haar de indruk geven dat je haar een slet vindt 4. Bang zijn om stom te lijken. In gewoon Nederlands: gewoon vragen wat je lekker vindt. 5. Vergeet de risico's niet. Sms nooit iets dat je leven op zijn kop zet als het naar buiten komt.
Juist wel:
1. Begin langzaam 2. Ben vertrouwelijk; vertel haar een geheimpje 3. Licht een tipje van de sluier van wat komen gaat; zie het als een langdurig voorspel 4. Hou het kort, speels en liefdevol 5. Zorg dat ze het gevoel krijgt dat ze speciaal is
Bron(nen): The Daily Beast