Woedende menigte hakt geslachtsdelen verkrachter af

In de Indiase stad Ganganagar heeft een 40-jarige man zijn poging tot verkrachting van een tienermeisje met zijn edele delen bekocht. Dat schrijft de Daily Mirror.
Uit een steegje hoorden mensen het geschreeuw van het meisje en daar kwam een menigte mensen op af die de dader strafte. Na kort overleg sleurden ze Suresh Kumar (40) een slagerij binnen, waar ze hem een uur lang met stokken te lijf gingen alvorens ze zijn geslachtsdelen afhakten met een vleesbijl.De man werd vervolgens midden op straat gedumpt, met zijn genitaliën naast zich. Ooggetuige Aamir Dhawan: "Niemand wilde de man helpen omdat ze zijn penis op de weg zagen liggen en meteen wisten dat dit een vergelding was voor een seksueel misdrijf." De bloedende Kumar werd uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht, artsen noemen zijn toestand kritiek.

Bron(nen):   Daily Mirror      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. is-europe

  Wat zouden ‘demmink’ en zijn cornuiten hier van vinden, ik wil hem niet opstelten jagen maar waarschijnlijk is z’n pikkie te klein om af te hakken.

  • Meneer Dick

   Joris Demmink is volkomen onschuldig. Er is geen sprankje bewijs tegen hem. U bent maar een roddeltante en een hele valse lasteraar.
   Wat zou u ervan vinden als u, is-europe, door een anoniem iemand kinderverkrachter wordt genoemd?

   (in antwoord op is-europe)
  • Burgermans

   Er is nog nooit enig hard bewijs geleverd dat de Heer Demmink zich aan een zedenmisdrijf schuldig heeft gemaakt. Uw homo-erotische fantasie is met U aan de haal gegaan, ben ik bang.

   (in antwoord op is-europe)
 2. Windows 8

  Hakkie pakkie weg met zakkie

 3. Burgermans

  Die recidiveert niet meer.

Reacties niet toegestaan