15 mooie oude foto’s van bijzondere mensen (en een kip)

Vroeger waren mensen met vreemde trekjes en afwijkingen al snel een bezienswaardigheid. Sommigen maakten van de nood een deugd en gingen met het circus mee. Daarvan zijn bijzondere foto's bewaard gebleven. 1. Een jongeman met vervormde armen en benen. 2. De dikke en de dunne 3. Lucia Zarate is 18 en weegt 1,8 kilo. 4. Myrtle Corbin heeft vier benen. 5. Een man met grote voeten en een vrouw zonder armen 6. Annie Jones is de beroemdste bebaarde dame ooit 7. Ella Harper oftewel de 'Camel Girl' 8. De man met de elastieken huid 9. Alice E. Doherty, beter bekend als 'The Minnes'. 10. Isaac W. Sprague, het levende skelet 11. Artoria Gibbens, de getatoeëerde vrouw 12. De gepiercte man 13. De man met twee hoofden 14. Het menselijk speldenkussen 15. Mike, de kip zonder kop die nog 18 maanden leefde.

Bron(nen):   Flabber      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. knier

  Vooral de op één na laatste twee lijken gephotoshopped.

 2. Burgermans

  Foto dertien is duidelijk fake. Foto veertien is de Nederlandse fakir Arnold Gerrit Henskes, artiestennaam Mirin Dajo.

 3. Hector

  Maakt niet uit of het klopt of niet, het gaat Welingelichte Kringen om de kliks, En dan zijn ze bij de redactie niet vies van een leugen meer of minder.
  Wat is het toch een flutsite.

 4. De Bruin Marwin

  Knap van voorgaanden, dat ze zien dat er gephotoshopped is! (ahum) Maar bedenk dat veel van deze plaatjes al 100 jaar oud zijn. In die tijd geloofde je het, want er was een foto van genomen. Tegenwoordig lukt dat nog steeds. Zowel met woord als foto. Alleen is de kwaliteit van het “shoppen” verbeterd.

Reacties niet toegestaan