VN schatten 5000 migranten op elke winterdag

De Verenigde Naties schatten dat komende winter dagelijks 5000 vluchtelingen en migranten vanuit Turkije Europa zullen binnenkomen. De vluchtelingenorganisatie UNHCR van de VN vermoedt dat de verslechterende weersomstandigheden de mensen niet van hun trektocht zullen afhouden.

Wel zal het koude en natte weer de omstandigheden waaronder de vluchtelingen zullen reizen en in kampen verblijven aanzienlijk bemoeilijken, met name in Griekenland en op de Balkan. De UNHCR wil om de ergste nood te lenigen omgerekend bijna 90 miljoen euro doneren aan Kroatië, Griekenland, Slovenië, Servië en Macedonië.

16 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Hoe lang moet deze ellende nog voortduren voor ze eindelijk de grenzen dichtgooien?

  • Blargh

   Dat gaan de burgers zelf moeten doen.
   Revolutie is nodig !!!

   (in antwoord op Burgermans)
  • Allochtoon 2015

   valt wel allemaal mee bij jullie, wat kunnen jullie toch overdrijven zeg, deze arme mensen hebben allemaal jullie hulp hard nodig, denk ook eens aan een ander, en trouwens jullie klagen dat jullie mensen tekort komen, voor jullie oude dag, nou bij deze, nieuwe Nederlanders komen eraan, wat wil je nog meer ?

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    We hebben aan de Turken en Marokkanen in Nederland gezien waar de instroom van duizenden onaangepaste moslims zonder relevante opleiding toe leidt: criminaliteit en werkloosheid.

    (in antwoord op Allochtoon 2015)
    • Allochtoon 2015

     maar allemaal door je eigen volk en regering binnengehaald, waar of niet, die mensen zijn niet in Rijtjeswoningenland tot dat geloof overgegaan, maar als zodanig hierheen gelokt met als doel om hun uit te buiten en te misbruiken in alle opzichten, een beetje zoals in de goeie ouwe koloniale tijd, maar dat is allemaal wel tegengevallen niet !

     (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Meer vluchtelingen leiden tot meer criminaliteit, werkloosheid en onderdrukking. Allemaal ongewenste ontwikkelingen.

      (in antwoord op Allochtoon 2015)
 2. johandevri

  Nog een paar jaar of zo? Want Merkel wil de lonen laten dalen in Duitsland en haar eigen volk kapot maken…ik moet zeggen dat lukt haar aardig. Officieel natuurlijk om de vergrijzing tegen te gaan maar dit is onzin,want de meesten van hen gaan toch niet werken. Als er elke maand 1000 e aan kindergeld binnenkomt en harz 4 (de Duitse bijstand) wie gaat er dan nog werken??O ja..en verder moet Turkije ook nog de EU in geloosd worden. .

  • Allochtoon 2015

   probleem ligt bij jullie, je eigen mensen hebben weinig tot geen kinderen, is een feit bij jullie westerlingen, heeft te maken met jullie koude mentaliteit, jullie houden van niemand, zelfs van jullie zelf niet, en daarom komen nieuwe NL ers jullie hierbij helpen, toch goed, win win situatie.

   en wat dan nog dat Turkije erbij komt, gewoon gezellig, daar houden jullie toch van, en niet alleen Turkije, ook de rest van Balkan komt erbij, wordt echt gezellig.

   (in antwoord op johandevri)
   • Calhoun84

    Hoe vaak wil je jullie in één post gebruiken. Je generaliseert net zo hard als dat “wij” doen. Wat maakt jou/jullie/hen dan tot een verrijking? Wanneer ik jouw reacties lees dan is het oude wijn in nieuwe zakken.

    (in antwoord op Allochtoon 2015)
 3. Twan

  Volgend jaar 3 miljoen migranten (zeggen ze… zal wel eerder het dubbele worden) aldus Brussel, staatsschuld stijgt met iedere immigrant bijna 80.000 euro….

 4. Jan Leul

  Ben niet bijgelovig maar de 500 jaar oude voorspelling van Nostradamus inzake
  een islamitische leger wat Europa overrompelt kan weleens aardig bewaarheid
  gaan worden.#paardenvantroje

  • Witje

   Beter maar koran verzen uit den bolle kop kunnen reciteren , eerdaags wordt je er op aangesproken , en dan kan je ze maar beter opdreunen

   (in antwoord op Jan Leul)
 5. disqus_RinSh7fPr4

  Het ijzingwekkende is dat het even wordt meegedeeld alsof er niets meer aan te doen is.

 6. Motto

  Als ze vanuit Turkije komen dan zijn ze al veilig en dus geen ‘vluchteling’ meer maar gelukszoeker.
  Ik zeg: grens dicht.

Reacties niet toegestaan