Dionne Stax weet niet of ze mooi is

“Het is een compliment als mensen me mooi vinden. Ik moet dat incasseren, maar daar ben ik heel slecht in. Ik denk dan: die mensen zien me niet als ik ’s ochtends wakker word. Dat is wel een verschil, kan ik je zeggen. Alleen al mijn wallen, echt van hier tot Tokio. Verder wil ik mijn zelfbeeld niet te veel ophangen aan mijn uiterlijk. Het is ook een beetje armoedig om je zelfbeeld aan je uiterlijk te ontlenen. Ik zie mezelf vooral als iemand die heel hard werkt. Ik probeer trots te zijn op de dingen die ik in mijn werk bereik en probeer goed te zijn voor de mensen om mij heen. En ja, natuurlijk heb ik mijn onzekerheden, genoeg, maar die ga ik hier niet prijsgeven. Dan gaat iedereen erop letten,” zegt ze tegen Magazine Vrouw.

‘Ook in de puberteit ben ik heel onzeker geweest. Maar mijn uiterlijk is verder niet iets waar ik heel erg mee bezig ben. Ik sport wel, maar dat is meer om me lekker te voelen. Verder geloof ik er vooral heel erg in dat je moet genieten. Alles met mate, hoewel er af en toe ook uitschieters mogen zijn. Ik ben een Brabantse en vind biertjes veel te lekker. Dus nu in de zomer, met mijn vriendinnen op een terras, dan zeg ik geen nee.”

Geen nieuws over de liefde of Humberto. “Ik weet in ieder geval dat ik het prima in mijn eentje kan rooien, daar heb ik niet iemand anders voor nodig. Maar ik zou liegen als ik zeg dat het niet fijn zou zijn om iemand om me heen te hebben.”

 

Bron(nen):   Vrouw