Overijverige bruid wil dat bruidsmeisjes gekleurde contactlenzen dragen, zodat ze matchen

Je hebt mensen die jaren bezig zijn met de voorbereidingen van hun bruiloft. Ze verzinnen een onmogelijke dresscode, bedenken een minutieus uitgestippeld programma en barsten in huilen uit als het niet loopt zoals ze wensten. En je hebt een bruid die vindt dat haar bruidsmeisjes best gekleurde contactlenzen kunnen dragen, zodat hun ogen matchen met hun jurk.

Tenminste, online vraagt een bridezilla zich af of je dat van je bruidsmeisjes kunt vragen. Reden is dat hun jurken geel zijn en de bruid vindt dat blauwe ogen daar niet bij passen. Ze schrijft: “Hoe over the top is het om mijn bruidsmeisjes met blauwe ogen gekleurde contactlenzen te geven. Ze mogen elke andere kleur uitkiezen, zelfs mijn eigen amberbruine kleur. Ik denk gewoon dat blauwe ogen vloeken met de chartreuse kleur van de bruiloft.”

Het kan natuurlijk een onzinbericht zijn. Van de andere kant hebben we meer gekke dingen zien langskomen. Zo was er de bruid die van gasten met een maatje meer eiste dat ze zwarte kleding droegen en de bruid die kinderen wegstuurde, omdat ze een kindvrije bruiloft wilde.

Online vinden mensen in ieder geval niet dat je van bruidsmeisjes kunt vragen om gekleurde lenzen te dragen. Het is oncomfortabel en veroorzaakt mogelijk oogirritaties. Bovendien, zo merken sommigen op, is niet de oogkleur problematisch, maar veel eerder de knalgele jurk.

 

Bron(nen):   Metro UK