Wordt John McAfee de nieuwe CEO van Microsoft?

Tech, AI, auto
door anp
maandag, 21 oktober 2013 om 20:08
welingelichtekringen header 1
http://www.youtube.com/watch?v=IBfz9VRmFPQ
Je hoeft maar één grafiek te zien om het vertrek van CEO Steve Ballmer bij Microsoft te begrijpen. Microsoft heeft afgelopen jaren volledig de boot gemist op mobiel en tablets. En dat wordt het leiderschap van Ballmer aangerekend.
chart of the day pcs mobile
Verkopen Apple & Android devices afgezet tegen PC verkoop.
Typerend was dan ook de herintroductie van de ‘Start-knop’ in de Windows 8.1 update van gisteren. Microsoft heeft duidelijk behoefte aan een leider die de innovatie weer terug kan brengen.
De excentrieke John McAfee deed deze week een verkapte sollicitatie bij Fox nieuws. Hij wordt gezocht door de politie in verband met een moordzaak in Zuid-Amerika, is bekend van uitgesproken meningen, experimenten met drugs, gezwaai met wapens en het aanzwengelen van de antivirusindustrie. Ondanks deze uitspattingen is hij nu bezig met het interessante project ‘D-Central’ om consumenten te beschermen tegen de spiedende ogen van de NSA. Tijdens het interview wilde hij nog even reageren op de vacature van CEO bij Microsoft, zoals alleen hij dat kan: “I’d be bored silly if I ran Microsoft”...
Bekijk het interview:
Bron(nen): WappZapp