Nieuwe iPhone heeft nu al vele gedaanten

Niks is zeker. Zelfs niet de naam. iPhone 5 ligt voor de hand maar misschien volgt Apple het patroon dat we ook bij de iPad zagen. Gewoon 'the new iPad' en straks dus 'the new iPhone'. Apple moet wel scoren met deze nieuwe versie van hun grote winstmaker. Het is lang geleden dat er echt forse verbeteringen werden aangebracht. En de concurrentie zit niet stil. Vooral Samsung is heel succesvol met de Galaxy S3. Kan Apple daar tegenop? De alleenheerschappij van Apple op de markt van smartphones is in elk geval voorbij. Intussen lijkt vrij zeker dat de presentatie van de nieuwe iPhone op 12 september zal zijn met snel daarna de start van de verkoop.  Apple-liefhebbers maken gladde plaatjes alsof ze al al weten hoe de nieuwe iPhone eruit zal zien. Enkele fantasieen:        

Bron(nen):   Cnet  BusWeek  GizModo  

1 Reactie Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Grappig al die speculaties.
  Waren het niet dezelfde sites en deskundigen die zeker wisten dat er een iPhone 5 zou komen terwijl Apple er een 4S van maakte?

  Wat maakt het nou uit hoe de nieuwe iPhone er exact uit ziet.
  Nieuwe functies lijken waarschijnlijk op reeds bestaande opties voorzien van een aanpassing. Wie zat er nu werkelijk te wachten op SIRI? dat zijn van die gadget achtige dingen waar je werkelijk niks aan hebt.

  Ik heb zelf zowel de iPhone 4S als een Samsung Galaxy SII en ik moet je zeggen ze hebben allebei hun voors en tegens maar vooral veel overbodige gadgets waar je na 1 keer naar kijken geen bal meer mee doet.
  De iPhone gebruik ik zelf vaak in combinatie met Apple TV en de iPad want die apparaten sluiten goed op elkaar aan, maar da’s natuurlijk erg persoonlijk.

Reacties niet toegestaan