Eindelijk een smartphone die bijna een week mee gaat

Hoe goed de camera van je smartphone ook is, hoe strak het nieuwste design, eigenlijk wil je maar één ding: dat de batterij wat langer meegaat. Er is nu één fabrikant in geslaagd om dat te bieden. Er zit echter wel een groot nadeel aan.

Energizer presenteerde op het Mobile World Congress in Barcelona de Energizer Power Max P16K Pro. Grootste pluspunt aan deze telefoon: de batterij gaat zeker vijf dagen mee. Maar daar betaal je een prijs voor. Het toestel weegt ruim drie keer zoveel en is twee keer zo dik als de meeste andere smartphones. Maar dan heb je wel een batterij van 16.000 mAh. Ter vergelijking: de Samsung Galaxy S9 heeft 3.000 mAh en de iPhone X 2.716 mAh.

De overige specs zijn ook prima. Denk aan een MediaTek Helio P23-processor en 6GB RAM. Zowel voor als achter is er een dual camera met meer dan genoeg megapixels. Het scherm is 5,99 inch. De prijs zou 599 euro zijn, al beweren sommige bronnen dat het toestel voor 400 euro op de markt komt. De Energizer Power Max is vanaf september te koop.

Bron(nen):   Newsmonkey