“Epstein kreeg voor zijn verjaardag drie Franse meisjes om te misbruiken”

Jeffrey Epstein heeft voor zijn verjaardag een twaalfjarige drieling uit Frankrijk laten overkomen om die naar hartenlust seksueel te kunnen misbruiken. Dat blijkt uit een getuigenis voor de rechtbank van Virginia Roberts, die zelf als seksslavin is misbruikt.

De kinderen werden naar New York gelokt door zakenpartner Jean-Luc Brunel. “Jeffrey schepte er graag over op dat ze amper twaalf jaar oud waren. Hun ouders zouden heel arm geweest zijn”, aldus Roberts. “Brunel gaf hen het nodige geld en bood zoals gebruikelijk ook het vooruitzicht van een modellencarrière aan. De dag nadien mochten ze weer naar huis vliegen.”

“Jeffrey was zo enthousiast over wat hij meegemaakt had dat hij nog wekenlang herinneringen aan hen ophaalde. De glimlach verdween niet meer van zijn gezicht. Hij vond het vooral fantastisch dat hij met geld werkelijk alles kon kopen.”

Volgens de rechtsdocumenten zou Epstein een miljoen dollar hebben geïnvesteerd in het modellenbureau van Brunel. In ruil daarvoor regelde Brunel jonge meisjes uit Zuid-Amerika en Oost-Europa voor de miljardair, die onlangs zelfmoord pleegde in de gevangenis.

"Voor de buitenwereld leken Epstein en Brunel fijne mensen, maar achter gesloten deuren gedroegen ze zich als barbaarse apen. Uit welk land we kwamen of welke taal we ook spraken, uiteindelijk werden we maar voor één ding gebruikt: ons jeugdig uiterlijk,” klinkt het.