Youp van ‘t Hek verlaagt prijs van zijn pand en houdt open huis

Youp van 't Hek houdt open huis voor zijn pand aan de Utrechtsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam. Hij heeft de vraagprijs van de woning verlaagd met € 100.000 naar € 1.250.000. De cabaretier kocht de woning in maart dit jaar nog voor € 1.350.000, meldt BekendeBuren.nl. Hij kwam er aan door een soort woningruil. Hij had al in november 2010 zijn grachtenpand aan de Prinsenkracht te koop gezet, maar het lukte niet om een serieuze koper te vinden. Uiteindelijk meldde zich een vrouw die in het pand geïnteresseerd was, maar dan moest van 't Hek wel haar pand aan de Utrechtsedwarsstraat kopen. Die deal heeft de cabaretier geen windeieren gelegd: hij verkocht zijn eigen pand voor € 2.275.000. Van de opgeleverde kocht hij het pand van de vrouw. Zaterdag staat bij Van 't Hek van 11 tot 14 uur de deur open voor geïnteresseerde kopers.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Gerardus Molema

  Dat iemand, wiens koophuis boven een miljoen uitkomt, zó woont. En hoop geld, goeie smaak en creativiteit gaan ook hier niet samen. Zie hier het stulpje van Neerlands dikst betaalde zeurpiet op oudjaarsavond. http://www.funda.nl/koop/amsterdam/huis-48668514-utrechtsedwarsstraat-149/fotos/#

  • André Somers

   Je begrijpt het geloof ik niet: dit is het huis dat Van het Hek gekocht heeft van degene die zijn huis op de Prinsegracht gekocht heeft. Hij woont en woonde dus niet zelf in het pand onder de link die je geef, en je opmerking over het gebrek aan (zijn) smaak snijdt dus geen hout. Geen idee of Van het Hek smaak heeft qua inrichting, maar aan deze foto’s kan je het in elk geval niet aflezen.

   (in antwoord op Gerardus Molema)
  • stefan

   qua wansmaak vind ik het nog wel meevallen. Houdt je vooral bezig met je eigen leven jaloerse zeurpiet

   (in antwoord op Gerardus Molema)
 2. janneke123

  Wie geeft er zoveel geld uit om op zo’n kloteplek te wonen?
  Ik heb zelf heel veel jaren in de binnenstad gewoond en ben sinds een jaar of 10 een bewoner van het buitengebied. Eenmaal geproefd wil je nooit meer terug en zeker niet naar mijn geboortestad Amsterdam.

 3. Paulraw

  Wel opvallend dat bijna alle PvdA-ers op te grote voet willen leven….

 4. kletsmajoor

  De deal heeft hem wel windeieren gelegd want hij neemt nu 100.000 euro verlies op het pand.

Reacties niet toegestaan