Friends-acteur Matthew Perry aan lager wal: geen huis, geen baan, wel een alcoholprobleem

Matthew Perry, de ooit zo geslaagde superster uit de hitserie 'Friends', is nog maar een schim van wie hij ooit was. De acteur, die Chandler speelde, heeft geen huis, geen baan en geen vrienden.

De voormalige tv-hunk kampt al jaren met allerlei verslavingen en is kilo's aangekomen. Volgens zijn omgeving zou hij weer stevig drinken en woont hij in een hotelkamer. “Hij wordt niet graag lastig gevallen door anderen en gaat daarom meestal in de VIP-bar van de zaak zitten. Daar kiest hij dan voor een aantal stevige drankjes”, aldus een medewerker van het hotel. “Bijna niemand herkent hem, omdat hij er een puinhoop van heeft gemaakt. Hij heeft totaal niet meer de looks van vroeger. Hij is volledig in zichzelf gekeerd en komt meestal niet uit zijn kamer voor het donker is, tenzij hij gaat roken of weer eens naar het ziekenhuis moet. Toen ik hem tegen het lijf liep leek hij erg afwezig en zag hij er ziek uit.” 

Perry, die ooit een miljoen dollar per aflevering verdiende bij Friends, heeft al tijden geen werk meer. Ook in de liefde heeft hij weinig succes en zelfs zijn trouwste vrienden hebben hem laten vallen. Regelmatig moet hij naar het ziekenhuis voor ziektes die waarschijnlijk het gevolg zijn van zijn alcoholmisbruik. Volgens zijn omgeving is de acteur aan lager wal geraakt, onder meer omdat het hem maar niet lukt om zijn verslavingen onder controle te krijgen.