Extra aanklacht tegen Lori Loughlin en echtgenoot

Slecht nieuws voor Lori Loughlin en haar man Mossimo Giannulli. Het paar heeft een derde aanklacht aan hun broek hangen, nadat ze eerder al beschuldigd werden van fraude en het witwassen van geld. Loughlin en Giannulli worden er door een jury ook van verdacht personeel van de University of Southern California omgekocht te hebben. Dit meldt Entertainment Tonight.

Hoewel het echtpaar onschuldig claimt te zijn, zou het hele gebeuren 'Aunt Becky' slapeloze nachten bezorgen, aldus een insider. "Ze maakt zich al maanden zorgen, maar na deze extra tik erbij is ze echt bang geworden. Omdat ze ervoor gekozen hebben geen deal te sluiten en hun onschuld denken te kunnen bewijzen, bestaat er een kans dat ze voor een lange tijd de gevangenis in gaan. Vrienden van hen hebben er meerdere malen op aangedrongen om toch een deal te sluiten, maar Lori is ervan overtuigd dat het recht zal zegevieren."

Volgens diezelfde bron vormt de familie een sterk front naar buiten toe en zijn Lori en Mossimo de afgelopen maanden naar hun dochters Olivia Jade en Isabella toegegroeid. "De meiden steunen hun ouders volledig, omdat ze weten dat ze alles hebben gedaan voor hun toekomst. Maar tegelijkertijd is iedereen bang voor dat wat er misschien staat te gebeuren. Met name de nieuwe aanklacht heeft er behoorlijk ingehakt bij iedereen."