Knallende ruzie bij The Voice: Lil’ Kleine en Anouk niet bij elkaar in één ruimte

Een relletje in showbizz-land: Lil' Kleine en Anouk, twee coaches van The Voice, zouden zo'n ruzie hebben gehad dat ze niet meer wilden samenwerken. Daarover schrijft het AD.

Er was zelfs twijfel of er geen nieuwe coaches moesten worden gevonden, maar dat is niet gebeurd. Wel zijn er gastcoaches aangesteld. Of dat iets met de ruzie te maken heeft, is onduidelijk. "Het klopt dat Anouk & Lil Kleine een aanvaring hebben gehad. De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt", laat RTL desgevraagd weten.

Ook Voice-presentator Martijn Krabbé geeft toe: "Er schijnt een soort botsing te hebben plaatsgevonden, een akkefietje. Gebeurt wel vaker hoor, dat coaches op het scherpst van de snede strijden tegen elkaar.’’ Volgens Chantal Janzen, die dit jaar de show medepresenteert ging het meer om een meningsverschil. "Zij houden zich ook niet in, zo zijn ze allebei niet’’, verklaarde de blondine." Anouk zou tegen Lil’ Kleine hebben gezegd dat ze niet meer met hem in één ruimte wil zijn. "Dat schijnt Anouk gezegd te hebben inderdaad’’, aldus Krabbé.