Jeroen Pauw stopt

Jeroen Pauw stopt over twee weken met zijn talkshow Pauw. Op Instagram laat hij weten dat hij in 2020 andere dingen gaat doen.

"Zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio", schrijft hij. "Andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het 'gesprek van de dag' en de 'waan de week'. Daar heb ik heel veel zin in, maar ik verheug me ook op de laatste weken Pauw."

View this post on Instagram

#afscheid #pauw de komende twee weken blijft het doek van de tafel maar daarna valt het echt. Ik ga in 2020 andere dingen doen, zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio.. andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het ‘gesprek van de dag’ en de ‘waan van de week’. Daar heb ik heel veel zin in, maar ik verheug me ook op de laatste twee weken Pauw, een programma dat ik met zoveel liefde en plezier maak samen met een heerlijke ambitieuze redactie, in een vrolijke sfeer, mede dankzij al die goede gasten die elke dag weer de moeite nemen om aan te schuiven. Maar dit alles zou niet bestaan als er niet naar gekeken werd. Dus dank allen die keken en kijken en hopelijk blijven jullie dat nog ff doen 😊

A post shared by Jeroen Pauw (@pauwjeroen) on

Jeroen Pauw begon in 2006 op de late avond van NPO 1, samen met Paul Witteman. Die stopte in 2014, waarna Pauw in september van dat jaar alleen verder ging.

De laatste drie jaar presenteerde hij afwisselend met Eva Jinek, die in september overstapte naar RTL 4. Jeroen Pauw won eerder dit jaar de Ere-Zilveren Nipkowschijf, een oeuvreprijs voor iemand die zich buitengewoon heeft ingezet voor de televisiewereld.