André Hazes vertelt eindelijk wat er echt gebeurde op het toilet op Curaçao

Het was een van de sappigste roddels die begin dit jaar rondging over André Hazes: Hij zou in een openbaar toilet op Curaçao een vluggertje hebben gehad met Monique, terwijl hij een relatie had met Bridget. Op beelden was zelfs te zien hoe het duo samen een wc-hokje uitkwam.

In de ochtendshow van Frank Dane vertelde André vandaag wat er echt gebeurde en de werkelijkheid blijkt een stuk minder smeuïg: hij was gewoon zijn zoontje aan het verschonen. Niet dat er op Curaçao niets gebeurd is. Het was daar dat André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) besloten weer samen verder te gaan.

Volgens de volkszanger, die een affaire begon met presentatrice Bridget Maasland (45), was de tijdelijke breuk niet alleen zijn schuld. André, die de zaak extra pijnlijk maakte door Instagram vol te zetten met verliefde kiekjes van hem en Bridget, vindt dat ook Monique dingen verkeerd heeft gedaan.

"Het is niet voor niets stukgelopen en het komt niet alleen door mij. Wel grotendeels, maar niet alleen", vertelt hij op de radio. "Aan beide kanten hebben we nu gezegd: dit gaan we verbeteren. We hebben daar echt nachten over gezeten."