Ook Sylvie Meis heeft het zwaar: Gaat ze failliet?

Het blijft pijnlijk: BN'ers die zielig doen, terwijl honderdduizenden mensen overlijden aan het coronavirus, miljoenen hun baan kwijt zijn en hele sectoren op instorten staan. Sylvie Meis spant wat dat betreft de kroon. Gelukkig heeft ze haar insta-volgers nog.

"Dagelijks worden er nog grote evenementen in de steeds verdere toekomst afgezegd, ook beurzen en afspraken met klanten," begint ze in het Duitse tijdschrift Closer. "Events zijn er natuurlijk helemaal niet meer tot eind augustus, maar ook tv-formats gaan in de koelkast, marketingbudgetten worden bevroren en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan..."

Met haar bedrijf Meis Media voorziet ze mediamerken van advies. "De laatste jaren is me steeds gevraagd of wij voor anderen pr, media- en influencercontacten konden regelen en begeleiden, net als creatief design en artiesten-administraties. Dat is wat we zouden gaan doen, maar toen kwam het virus en nu is alles anders. Geen aanvragen betekent ook voor ons: geen geld."

Volgens het tijdschrift dreigt er zelfs een faillissement van het bedrijf, maar La Meis heeft meer ijzers in het vuur, zoals bijvoorbeeld 1,2 miljoen volgers op Instagram. Dus heb geen meelij.