Najib Amhali ging vreemd met zangeres Hind

Najib Amhali vertelt in zijn nieuwe biografie dat hij vreemd is gegaan met zangeres Hind. "We werden soort van verliefd."

Het gebeurde tijdens zijn vorige huwelijk toen zangeres Hind op het hoogtepunt was van haar roem (ze haalde de halve finale van de eerste Idols). "Wij kwamen elkaar tegen in het wereldje," zegt Amhali tegen Shownieuws. "We spraken met elkaar, hebben een keertje gezoend en we werden een soort van verliefd. Ja ja vreemdgaan, dat was toen even met Hind.”

In het boek staat: "Hind Laroussi Tahiri heette ze, beter bekend als Hind. Ze had de halve finale van Idols bereikt, een programma dat destijds zo populair was dat er weinig mensen waren die Hind niet kenden. De twee ontmoetten elkaar op een feestje, ze raakten aan de praat, vonden elkaar leuk en werden verliefd.”

De affaire kwam vroegtijdig tot een einde. "Het was lastig. Ze waren allebei bekend en Najib was bovendien nogal getrouwd. Ze zagen elkaar in totaal maar een keer of vijf, op geheime locaties. En dan nog werden ze gespot door mensen die Hind herkenden,” klinkt het.

Bron(nen):   De Telegraaf