De laatste maanden van Cory Monteith

Beroemd
door anp
zondag, 14 juli 2013 om 16:12
de laatste maanden van cory monteith1373811604
Cory Monteith vertelde in 2011 dat hij zijn middelbare school niet had afgemaakt en een drugsprobleem had gehad, waardoor hij in een afkickkliniek had gezeten. Eerder dit jaar maakte hij wederom een moeilijke periode door. E! Online zet de belangrijkste gebeurtenissen in de laatste maanden van het leven van de Glee-acteur op een rij, van de opname in een afkickkliniek tot zijn dood.
31 maart 2013: Cory laat zich vrijwillig opnemen in een afkickkliniek. Een woordvoerder meldt: "Hij vraagt om respect en privacy nu hij de benodigde stappen neemt om te herstellen." Zijn vriendin, Glee-actrice Lea Michele, schrijft op Twitter: "Ik voel me zo dankbaar vandaag."
26 april 2013: De acteur is klaar met zijn behandeling en bedankt via Twitter zijn fans voor hun steun. Cory en Lea gaan samen op vakantie naar Mexico.
30 april 2013: Cory vertrekt met zijn vriendin naar Canada, waar hij vandaan komt. Ze brengen tijd door met zijn familie.
8 juni 2013: De Glee-ster staat voor het eerst sinds zijn verblijf in de kliniek weer op de rode loper, samen met Lea. Zijn vriendin zegt tegen de toegestroomde pers: "Wat ziet hij er geweldig uit hè?!"
6 juli 2013: Cory neemt zijn intrek in een hotel in Vancouver. Waarom hij daar verblijft, is niet bekend. De acteur heeft familie in de stad wonen. Hij brengt tijd door met vrienden.
12 juli 2013: Volgens de politie van Vancouver was Cory de avond voor zijn dood op stap met mensen. Uit camerabeelden van het hotel blijkt dat hij zaterdagochtend vroeg alleen terugkeerde naar zijn kamer.
13 juli 2013: Woordvoerders van de acteur bevestigen dat Cory dood is aangetroffen in zijn hotelkamer.