Meilandjes gaan na vier maanden wéér verhuizen

De Meilandjes lijken hun draai maar niet te kunnen vinden in Nederland. De verf is nog niet droog in hun villa in Noordwijk, of het huis staat alweer te koop. Ze hebben een andere woning in de buurt op het oog, meldt de Telegraaf.

Op zijn 60ste verjaardag vertelde Martien Meiland ten overstaan van vrienden en familie: "Lieve mensen, welkom op het eerste feest dat we hier geven en dat meteen ook het laatste zal zijn. We gaan weer verhuizen! Ja, alweer."

Hij gaat verder: "Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan. We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan, en dit gaat dus weer in de verkoop!"

De Meilandjes profiteren handig van de ontplofte huizenmarkt. Ze kochten hun villa in april voor 2,7 miljoen en willen hem nu voor net geen 3 miljoen euro weer verkopen. Ze verkassen naar een goedkoper stulpje. "Nee, het volgende huis is niet weer duurder," reageert Martien. "Het is zelfs goedkoper. Weet je, in Noordwijk hebben we het prima naar onze zin."